Globo Ceramica

Italiensk miljøbevidsthed i mere end fire årtier

Siden 1980 har Ceramica Globo skabt italiensk design med et stramt fokus på miljøet. I alt fra de spæde designstreger til de sene produktionsprocesser er miljøbevidstheden intakt, når den italienske producent kreerer vaske, toiletter, badekar, spejle, bundventiler og andet tilbehør til badeværelset.

Læs mere

Globo Ceramica sortiment

Toiletter
Vaske
Vaskeskabe
Spejle
Bundventil

Bæredygtighed strømmer gennem alle dele af virksomheden. Og for at leve op til deres bæredygtige image gør Ceramica Globo en dyd ud af at oplære hver enkelt medarbejder, så de kan løfte deres tunge krav om miljøbevidsthed. Det har gjort det italienske brand til en af de førende inden for sanitets- og badeværelsesbranchen.

Farverigt design i minimalistiske former

Er du til smukke farver indrammet i tidløse og rene former? Så falder Ceramica Globo garanteret i din smag. Det italienske brand adskiller sig særligt ved sin fine fornemmelse for farver, der i samspil med stramme linjer får bragt italiensk og skandinavisk design ind i samme produkt.

Designet er stilfuldt, men samtidig med et twist, der bløder det stramme look op. Derfor passer det godt ind i den nordiske boligindretning, som ønsker et strejf af italienske fornemmelser.

Ceramica Globo er særligt kendt for deres toiletter og små, kugleformede vaske, der fås i et væld af farver. Med andre ord er der noget for enhver smag blandt deres sortiment.

Produktion, der udnytter naturens ressourcer til fulde

Det store fokus på miljøansvarlighed kommer naturligvis også til udtryk i produktionsprocesserne. Her stræber Ceramica Globo efter at fremstille produkter med et minimalt elforbrug for at skåne miljøet mest muligt i din dagligdag.

Produktionen udnytter tilmed naturens processer fuldt ud, og materialevalget er nøje udvalgt med henblik på mindst muligt spild og optimering af ressourcer. Det betyder også, at virksomheden hele tiden fornyer sig og anvender den nyeste teknologi til at optimere både produktion og det færdige resultat. Derfor får du med Ceramica Globo både troværdige, stilfulde og miljøbevidste produkter til dit badeværelse.

chevron-down