Aquanova

Familieforetagende med stor erfaring

Det belgiske brand Aquanova er en familievirksomhed med rødder tilbage til 1948, hvor den første produktlinje bestod af primært husholdningsprodukter. Sidenhen har Aquanova udviklet en stærk næse for al tilbehør til badeværelset, og i dag lancerer de årligt to nye kollektioner præget af deres fokus på funktionalitet og design.

Den årelange erfaring kan anes i produkterne, der tæller alt fra bademåtter, badekåber, håndklæder, toiletbørster og vasketøjskurve til spejle, pedalspande, badevægte og sæbedispensere – med andre ord alt det, som sætter den helt rigtige stemning på dit badeværelse.

Læs mere

Aquanova sortiment

Toiletbørste
Beauty Box
Sæbedispenser
Toiletpapirholder
Sæbeskål
Kleenex Holder
Vatrondelholder
Pedalspand
Tandkrus
Vasketøjskurv
Spejl
Håndklædestige
Håndklædeholder
Badebænk

Design, der får dig til at føle dig hjemme

Kendetegnet for Aquanovas design-dna er de elegante former og linjer inspireret af naturen. Det viser sig også i deres forkærlighed for jordfarver og brændte nuancer særligt i deres UGO-serie, der skaber varme og liv på badeværelset.

Er du til tilbehør, som skaber ro og afslapning på dit badeværelse? Men er du ikke helt til det minimalistiske look med grå, sort og hvid? Så kan Aquanova badeværelsestilbehør skabe et roligt udtryk, men stadig med masser af hygge og varme, så du inviterer naturen med helt ind bag dine badeværelsesvægge.

Alle dele af Aquanovas kollektioner taler tydeligt samme designsprog, og det stramme design og de naturinspirerede farver gør det derfor let at mikse på kryds og tværs, så du får dit eget personlige udtryk

Håndlavede og ansvarlige produktioner

Hos Aquanova skal design, funktionalitet og kvalitet gå hånd i hånd med deres krav til ansvarlig og bæredygtig produktion. Som familievirksomhed er de bevidste om deres ansvar for fremtidens generationer, og derfor fokuserer de på bæredygtighed i alle dele af produktionen.

Under produktionen sørger de for at kvalitetsteste alt, så de sikrer den høje standard, som er en stor del af deres brand. Mange af produkterne er syet eller lavet i hånden for at opnå den rigtige stemning, som skinner tydeligt igennem i designet.

chevron-down