Strømberg & Fischer

20 år med dansk luksus

Med stolte rødder i den københavnske muld har Strømberg siden 1999 skabt kvalitetsprodukter med et nordisk touch til badeværelset.

Læs mere

Strømberg & Fischer sortiment

Trækgreb
Håndklædetørrer

Strømberg & Fischer serier

I mere end 20 år har det danske brand udviklet interiør, der giver velvære og luksus på badeværelset. De spæde skridt blev taget med deres unikke håndklædetørrer, der har banet vejen for udviklingen af deres nordiske sortiment, som spænder over alt fra badekar og håndklædetørrere til glasløsninger – altid med fokus på nydelse og customized løsninger.

Form og funktion mødes i nordisk design

Strømbergs produkter er designet i tro mod den danske designtradition. Det giver dig rene linjer i et design, der er både innovativt og tidløst.

Især skiller de sig ud med deres håndklædetørrere og glasløsninger til bruseafskærmninger. Håndklædetørreren udgør ikke bare en funktion på badeværelset – designet er gennemtænkt til mindste detalje, så det bliver en del af badeværelsesindretningen.

Samtidig er bruseafskærmningerne på én og samme tid elegante og praktiske, fordi du ikke behøver bruge lang tid på at rengøre dem. Bruseafskærmninger fra Strømberg kan fås på mål. På den måde forener Strømberg unik form med funktion i et design, der er minimalistisk og perfekt til det nordiske badeværelse.

Dansk kvalitet produceret i Europa

Køber du produkter fra Strømberg, køber du dansk kvalitet. Produkterne er gennemsyret af danske finesser fra inderst til yderst. Hos Strømberg går de ikke på kompromis med hverken design eller kvalitet. Derfor bruger de udelukkende de bedste materialer, når de fremstiller deres produkter på de bedste fabrikker i Europa.

 

Det stolte kvalitetshåndværk, som kendetegner Strømberg-produkter, er så solidt, at du får 30 års garanti på dine badeværelsesløsninger. Det giver dig en tryghed i, at du får et produkt med lang levetid.

chevron-down