INR

Fra glasvægge til færdigmonterede baderum

I slutfirserne tog INR – Iconic Nordic Rooms - de første spæde skridt til at blive en af Nordens førende producenter inden for badeværelsesmøbler. Fra at starte med at producere innovative glasvægge til kontorer og hoteller har INR i dag udviklet sig til at skabe færdigmonterede møbler i høj kvalitet og med unikke detaljer til forbrugere i hele Skandinavien.

INR er flere gange blevet anerkendt for deres design-dna – blandt andet har de adskillige gange vundet Red Dot Design Award, som er en tysk international designpris. Sortimentet indeholder blandt andet bruseopbevaring, greb, vaskeskabe og meget mere. Se hele udvalget nedenfor.

Læs mere

INR sortiment

Bruseopbevaring
Greb
Vaskeskab
Spejlskab
Højskab
Håndklædetørrer

Enkelt design skræddersyet til dig

INR designer møbler, baderumsløsninger og tilbehør til badeværelset med et fastholdende blik tro mod den nordiske designtradition. De enkle og rene linjer gennemsyrer alt i det skandinaviske design, som giver en rolig atmosfære og et stilrent udtryk på dit badeværelse.

Det rene formsprog går igen, men INR adskiller sig ved at give dig muligheden for at tilpasse dine møbler og dit tilbehør til din stil og dine behov. Med andre ord har INR skabt de smukke rammer, men du kan selv få lov til at fylde dem ud med dit eget personlige præg.

Du kan vælge den farve, du bedst synes om på dit badeværelsesmøbel, ligesom du selv kan bestemme de greb, der giver den sidste finish.

Svensk håndværk med 15 års garanti

Hvor mange gange er du på badeværelset i løbet af en dag? Flere end du måske lige tror. Det er nemlig her, du tager bad, børster tænder og gør dig klar til både dagen og natten. Badeværelset er boligens mest udsatte rum, og det stiller derfor krav til indretningen.

Produkter fra INR er skabt med blik for hverdagens strabadser, og derfor bruger den svenske producent udelukkende kvalitetsmaterialer, der holder i lang tid og er miljøvenlige.

Den patenterede overfladebehandling med TX Top Extreme™, der giver en silkeagtig og modstandsdygtig overflade, og den unikke Grass-skuffeteknologi sikrer dig markedets bedste og mest holdbare overflade og skuffesystem.

INR er så bevidste om kvalitet og holdbarhed, at de yder 15 års garanti på baderumsmøbler – herunder skuffer, skabe, skinnesystemer, hængsler og greb. Det er din tryghed for, at du ikke behøver bekymre dig om dine badeværelsesløsninger langt frem i tiden.

chevron-down