SS304 Collection

SS304 Collection er SS304s eksklusive serie af armaturer og tilbehør til badeværelset i dansk design. Produkter er udviklet i samarbejde med Bad & Fliser med henblik på at skabe en serie, der rammer ned i forbrugerens behov.

Produkterne har et tidløst, enkelt og brugervenligt design, der kan passe ind i enhver indretning. I serien finder du både et håndvaskarmatur, et brusesæt, en håndklædetørrer og matchende badeværelsestilbehør.

Læs mere

SS304 Collection sortiment

Håndvaskarmatur
Håndklædetørrer
Brusesæt
Håndklædeholder
Toiletpapirholder
Toiletbørste
Bundventil
Håndklædekroge
Kararmatur

Brugervenligt design til hverdagens brug

Hos Bad & Fliser har vi kunderne i øjenhøjde. Vi har derfor ikke blot føling med, hvad der rør sig på markedet inden for materialer og trends, men også med hvad kunderne rent faktisk har brug for i hverdagen.

Badeværelsesprodukter skal nemlig ikke kun være flotte. De skal også opfylde et behov og gøre hverdagen nemmere. Og netop dét har vi haft for øje i udviklingen af produkterne i SS304 Collection.

Håndvaskarmaturet er blandt andet designet, så du har god plads til at vaske dine hænder, og brusearmaturet er designet med justerbar brusestang, så den kan tilpasses alle familiens medlemmer – høj som lav.

Forlæng levetiden med slidstærke materialer

Udover et smukt og brugervenligt design, er det vigtigt, at badeværelsets produkter er fremstillet i slidstærke materialer. Badeværelset er nemlig et udsat rum, der bliver brugt hver eneste dag.

Armaturer og badeværelsestilbehør i SS304 Collection er derfor produceret i rustfrit stål og kommer med en PVD-behandlet overflade. Det sikrer, at produkterne er modstandsdygtige over for både fugt og slid, samtidig med at det forlænger levetiden.

Du får altså produkter til badeværelset, der holder sig smukke i alle de år, du har dem.

Match dine armaturer og dit tilbehør

Er du til den rustikke sorte, den moderne kobber eller den klassiske stål? Uanset hvad, kan du matche dine produkter fra SS304 Collection på tværs af hele serien. Alle produkterne i SS304 Collection kommer nemlig i de samme seks udvalgte farver.

chevron-down