Dansani

Dansk designhistorie skriver nyt kapitel

Selvom Dansani i sin spæde opstart kun havde få kvadratmeter til at fremstille baderumsmøbler, har der altid været plads til store tanker og armbevægelser, siden Thomas Bjerrum startede virksomheden i 1983.

I dag råder Dansani over 200 medarbejdere og deres designstudie Dansani findes i mere end 20 forskellige lande rundt om i Europa nyder godt af Dansanis baderumsunivers. Dansani arbejder hårdt for at skabe et unikt design med bæredygtighed i fokus – og dermed skabe et nyt kapitel i dansk designhistorie.

Læs mere

Dansani sortiment

Møbler
Greb
Lampe
Spejl
Knagerække
Toiletrulleholder
Håndklædeholder
Træhylde
Skammel

Funktionelt design med plads til individualitet

Dansani har fokus på dansk solidt design. Men der er også fokus på, at et Dansani badeværelse skal afspejle personlighed og individualitet. Tænker du nogensinde over, hvor lang tid du egentlig bruger på dit badeværelse i løbet af en dag? Det gør Dansani – og for dem er badeværelset boligens vigtigste rum. Derfor har de også et kæmpe stort sortiment, der betyder, du altid kan finde det du behøver, hos dem. Uanset størrelse og stil på dit badeværelse.

Hvad enten du indretter dit badeværelse med møbler, spejle, lamper eller andet badeværelsestilbehør fra Dansani, kan du være sikker på, at der er en sammenhæng mellem form og funktion, og at du får gennemtænkte løsninger.

Designet er meget mere end smukt formsprog – det udspringer i høj grad af det behov, det skal opfylde. De enkle og naturlige linjer i designet giver plads til, at du som kunde kan skabe lige de rammer, du ønsker i dit Dansani-badeværelse. Med Dansani-produkter kan du derfor skabe individuelle løsninger med specialmål på både baderumsmøbler, spejle og andet tilbehør.

Bæredygtigt håndværk – kvalitet til yderste fingerspids

Med høje krav til sig selv og egen faglighed leverer Dansani kvalitetsmøbler og -tilbehør igennem godt håndværk. De benytter altid nyeste teknologi og produktionsprocesser, så du kan være sikker på at få topkvalitet.

Samtidig får du møbler og tilbehør fremstillet med respekt for naturen og de materialer, de bruger til produktionen.

Eksempelvis kommer al træfinér fra bæredygtige europæiske skovbrug. Du kan leve mere bæredygtigt ved at indrette dig med Dansanis baderumsmøbler og tilbehør – og derfor henvender Dansani sig til dig, der vil indrette dig stilfuldt, funktionelt og bæredygtigt på samme tid.

chevron-down