Unidrain

De første banebrydende streger til unikke afløbsløsninger

Tilbage i 2003 opstod de første tanker til Unidrains banebrydende præg på afløbsbranchen. Her tegnede og udviklede den danske arkitekt Claus Dyre de første streger til linjeafløb med placering mod væggen, så et velkendt problem med at bryde de store fliser i brusenichen med et blev løst.

I dag udvikler Unidrain hele tiden deres produktsortiment i samarbejde med danske designere og eksperter i vådrum for at sikre både private og offentlige kunder de bedste løsninger. Derfor kan du også få brusehylder og -skraber, toiletbørster,  toiletpapirholder og håndklædeholder fra Unidrains hånd.

Læs mere

Unidrain sortiment

Sæbehylde
Bruseskraber
Toiletbørste
Toiletrulleholder
Håndklædeholder

Unidrain er bygget op om tre kerneværdier: Mod, passion og grundighed. Kendetegnet for brandet er deres innovative tilgang til at sætte nye standarder, der gør en forskel gennem deres velovervejede og professionelle løsninger.

Elegant design med plads til funktionalitet

Unidrains design er stilfuldt og elegant med sit skandinaviske formsprog, der passer ind i de fleste moderne badeværelsesindretninger.

Det har gennem årene kastet flere internationale designpriser af sig – eksempelvis den tyske designpris ”Red Dot Award” og ”Den Danske Designpris”.

Men det stilsikre design taler tydeligt sammen med brandets fokus på tekniske løsninger.

For Unidrain er hvert enkelt produkt udformet med fordelingen 49 % design og 51 % teknik, så du er sikker på at få et produkt, der giver både plads til æstetik og funktionalitet i dit hjem.

 

Samarbejde med byggeri sikrer den høje kvalitet

Hvordan sikrer Unidrain dig, at boligens mest udsatte rum, sikkert kan klare hverdagens brug? Det gør de blandt andet gennem deres høje kvalitetsstandarder, hvor de inddrager byggeriets partnere i deres processer.

Unidrain indgår som en del af BLS Industries, der er en svensk koncern med knowhow inden for byggeri og VVS. Det giver mulighed for at dele viden på kryds og tværs, så Unidrain kan tænke i endnu smartere løsninger for hele tiden at forbedre produkterne.

Det giver dig et sikkert produkt i højeste kvalitet, så du med ro i maven kan klare dine daglige rutiner på badeværelset.

chevron-down