Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/badogfliser.dk/public_html/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 4

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/badogfliser.dk/public_html/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 6

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/badogfliser.dk/public_html/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 6

Dune

Tre årtier med unikke og originale produkter

Fra første spæde skridt i 1993 har Dunes mission været klar: De ville skabe unikke og originale produkter, der skiller sig ud fra mængden.

Det har betydet, at design og innovation gennemsyrer hele virksomheden – det er hele essensen bag Dune, der i dag tilbyder en verden af muligheder inden for vaske til både private og offentlige områder.

Læs mere

Dune sortiment

Vask

Virksomheden har fra begyndelsen haft en klar international vision, og den har de holdt fast i. For at imødekomme efterspørgslen fra kunder over hele verden, har Dune derfor også afdelinger spredt over verdens kontinenter med filialer i Argentina, Spanien, Mexico, Portugal, Brasilien, Kina og USA.

Design med inspiration i mode og kunst

Er du på udkig efter en helt anderledes og personlig vask til dit badeværelse? Så får du med Dunes vaske lige det, du søger. Designet er stilfuldt, men med en helt unik vibe over sig.

Dune designer med inspiration i både mode og kunst. Og en vask fra Dune er i sig selv et stykke ægte kunst. Her er der rig mulighed for at få farve- og mønsterrige vaske, der stikker ud, og som gør dit badeværelse helt unikt.

Deres sortiment af vaske spænder vidt og bredt inden for deres store designpalette. Derfor er der noget for enhver smag – hvis du altså har en anderledes sprælsk smag. Dune-vaske er nemlig ikke typisk skandinavisk design, men bringer sydlandske fornemmelser ind på badeværelset.

Sirligt håndværk i et væld af materialer

Dune udforsker hele tiden grænser. Det gælder både, når det kommer til design, og når det kommer til materialer. Materialerne bruges innovativt ind i Dunes designfilosofi, hvor keramik, sten og glas får helt nyt liv i form af en håndvask. Det spændende materialebrug understreger originaliteten hos virksomheden.

Alle vaske er fremstillet med høje krav til håndværk og kvalitet. Derfor kan du også være sikker på, at du får et produkt, hvor funktion, design og holdbarhed går hånd i hånd.

chevron-down