showroom|Glostrup

Åbent i dag 09:00 - 17:30

Ejby industrivej 42
2600 Glostrup
Åbningstider
Mandag - fredag
09:00-17:30
Lørdag
09:00-14:00
Søn- Helligdag
Lukket

Gå på opdagelse i vores store showroom i Glostrup

Træd ind i en verden af badeværelsesinspiration i Bad & Flisers 3000 kvadratmeter store showroom i Glostrup. Her er der plads til at drømme stort og lade alle fantasifulde idéer få frit spil.

Hos Bad & Fliser tilbyder vi et udvalg af interiør og fliser fra nøje udvalgte brands, som kun forhandles hos os. Showroomet i Glostrup åbnede dørene i 2016, og her kan du opleve opstillede badmiljøer baseret på vores sortiment, så du kan få inspiration til dit nye velværerum

Vores showroom i Glostrup

Plads til fordybelse og personlig smag

Indretning af badeværelset er en individuel sag. Det har vi stor forståelse for hos Bad & Fliser. Showroomet er skabt for at sætte gang i din kreativitet ved at vise dig de utallige muligheder.

Er du på jagt efter farverige fliser med spejlblanke overflader? Eller drømmer du om et stort brusehoved i messing med vandfaldseffekt? Måske er du mere til stringente linjer og klassisk krom? Vi serverer inspiration til det hele.

Ved de små udstillinger kan du opleve, hvordan interiør og fliser kan kombineres på kryds og tværs for at skabe et helt særligt udtryk. Uanset om du er til knald på farverne, eller du sigter mod en rolig atmosfære, har vi det rette interiør til dig.

Få faglig sparring af vores dygtige personale

Vi gør vores ypperste for at give dig en helstøbt oplevelse, når du besøger os. Derfor står vores medarbejdere altid klar i showroomet til at vejlede dig. De har mange års erfaring indenfor alt fra sanitet og VVS til badeværelsesmøbler og fliser og kan derfor rådgive om både funktion og æstetik.

I showroomet er der mulighed for både at betragte, mærke og sanse formerne og materialerne på interiøret fra første parket – og du kan samtidig få kyndig vejledning, skulle du få brug for det.

Vi stræber efter at give dig en imødekommende oplevelse, hvor du bliver beriget med masser af inspiration til dit nye badeværelse.

Showroom i børnehøjde

Har du hele familien med? Så har vi en børnelounge, hvor de mindste i familien kan lege og hygge sig. Så har du god tid til at gå på opdagelse, få en snak med vores medarbejdere og træffe de vigtige valg.

Hvis du har planer om den helt store forvandling af badeværelset, kræver det tid og ro til at vælge de rigtige løsninger – fra det rummelige vaskeskab til den unikke toiletrulleholder.

Har børnene ikke tålmodigheden til det, er vores børnelounge et hyggeligt og rart sted at være imens.

Har du spørgsmål inden eller efter dit besøg?

Så må du hellere end gerne kontakte os. Du kan give os et kald på telefonnummer 51 55 26 00. Du kan også sende en mail afsted til [email protected]. Vores professionelle personale står altid klar til at lytte grundigt til din henvendelse.

Vi ser frem til at give dig rum til fordybelse, så du kan vælge det helt rigtige interiør, der fuldender dit badeværelse.

Showroom
Glostrup
Ejby industrivej 42
2600 Glostrup
Showroom
København
H.C. Andersens Boulevard 5A
1553 København V
chevron-down