Reframe

Drømmer du om eksklusivt og helt unikt tilbehør til dit badeværelse, der udfordrer de gængse rammer?

Reframe er en serie af tilbehør, som er skabt til æstetikeren, der ikke vil gå på kompromis med hverken design eller funktionalitet. Den indbefatter blandt andet håndklæde- og toiletpapirholder, sæbehylde og badskraber i helt nye former.

Læs mere

Reframe sortiment

Knage
Toiletpapirholder
Bruseskraber
Toiletbørsteholder
Hylde
Håndklædeholder

Når du indretter dig med Reframe-serien, får du den højeste standard – både hvad angår design, hvor der er kælet for den mindste detalje, men også med funktioner, der gør din hverdag nemmere.

Dyk ned i Unidrains serie Reframe og bliv klogere på, hvordan du kan løfte dit badeværelse til et helt nyt niveau.

En genskabelse af det eksisterende

Designeren bag har skabt Reframe-serien med et ønske om at rykke ved de eksisterende rammer – at genskabe og forbedre det, der allerede er. Derfor rummer serien det klassiske tilbehør til badeværelset, men i helt nye klæder.

Serien består af alt det, du kender, såsom toiletbørste og håndklædestang, men i et skandinavisk og minimalistisk design i fornyede former.

Den lille detalje gør en stor forskel

Serien er til dig, der ønsker ekstravagante løsninger gennem hele din badeværelselsesstil.

Hvis du har lagt stor tankekraft bag hele æstetikken i rummet med alt fra inventar over de rette farver til de rigtige planter – så skal de små detaljer også følge med.

Med Reframe er en toiletbørste ikke bare en toiletbørste. Den er skabt i et eksklusivt materiale og med en masse funktioner, der gør den yderst nem at bruge. Den har blandt anti-dryp-funktion og kan både fås som gulvstående og væghængt.

Innovative løsninger pakket ind i elegant design

Hvert enkelt produkt i serien er skabt med fokus på innovative og intelligente løsninger, så du får inventar til dit badeværelse, der er i højeste kvalitet.

Kender du det med, at bruseskraberen ligger og flyder i brusekabinen?

Dette har designeren løst til perfektion med sæbehylden. Her kan du opbevare shampoo og balsam, men hylden har desuden en magnetisk funktion i bunden, hvor badskraberen kan sidde fast. En både smuk og praktisk løsning i hverdagen.

Bruseskraberen fås i fem farver, eksempelvis kobber eller poleret stål – det gør det nemt at finde den, der falder i din smag.

Lad dig inspirere af det elegante tilbehør i Reframe-serien og bliv klogere på, hvordan du kan sætte den berømte prik over i’et i din badeværelsesindretning.

chevron-down