QTOO Collection

QTOO – Collection

QTOO’s kollektion af eksklusive badeværelsesarmaturer og -tilbehør er fremstillet i et tidløst dansk design med fokus på materialer og det unikke formsprog.

Her er intet overladt til tilfældighederne – og alt finpudses ned til mindste detalje, så design såvel som funktion kan stå mål med tårnhøje krav til kvalitet, miljø og bæredygtighed.

QTOO Collection består af badearmaturer i smukke overflader som messing, kobber, charcoal i poleret eller børstet finish.

Læs mere

QTOO Collection sortiment

Knage
Sæbedispenser
Håndklædestang
Toiletrulleholder
Reserverulleholder
Toiletbørste
Håndvaskarmatur
Brusearmatur
Kararmatur

Rene danske designlinjer i mange år frem

De badeværelsesarmaturer og det tilbehør, du finder i QTOO’s kollektion er alle formgivet i stilsikre og rene nordiske linjer, der er inspireret af naturens lys og enkelthed.

Det giver designet en tidløs og klassisk elegance, der samtidig har masser af personlighed og kant.

Og det giver dig et design, som holder de næste mange år frem.

De endeløse unikke detaljer er nøje gennemtænkt ned til mindste millimeter, som består af stor præcision og finish i harmoniske proportioner.

Her taler design og funktionalitet sammen i intelligente løsninger til dit badeværelse.

Bæredygtigt og miljøansvarligt design til gavn for din sundhed

QTOO-kollektionen er ikke bare skabt i smukt og tidløst design, den er også fremstillet med fokus på miljø, bæredygtighed og ikke mindst din sundhed.

Produkterne er produceret af syrefast rustfrit stål i højeste kvalitet og i 100% genanvendeligt materiale.

 

Ingen kemikalier indgår i produktionsprocesserne, og ingen af produkterne er overfladebehandlet med forurenende materialer. Det betyder, at du får armaturer, der er allergivenlige, og som sikrer dig ekstraordinært rent vand med langt mindre tungt metal.

Kvalitet, der er til at føle på

Syrefast rustfrit stål er et robust materiale, der sikrer armaturerne og de andre produkter i kollektionen deres høje kvalitet og holdbarhed.

På den måde kan du være sikker på, at du har valgt udstyr til dit badeværelse, som kan klare hverdagens slid. Produkterne gennemgår nøje kvalitetssikringer, og alle er gennemtestet for at sikre, at der ingen risiko er for lækage. Den høje kvalitet og det præcise håndværk understreges af de 20 års produktgaranti, som du får med i købet, når du investerer i badeværelsesløsninger fra QTOO Collection.

chevron-down