QTOO

Eksklusivt badeværelsesudstyr i København

I København ligger QTOO – en af Danmarks mest eksklusive producenter af badeværelsesudstyr. QTOO blev grundlagt i 2008 og med mere end et årti på bagen, har de leveret stilfuldt badeværelsesdesign til kunder over hele Norden. QTOO arbejder tæt sammen med den danske designer Hans Thyge Raunkjær om deres brede sortiment af armaturer og andet udstyr til baderum. Hans Thyge og hans designstudie er bredt anerkendt internationalt for sin evne til at skabe designs med fokus på materialer og et unikt formsprog.

Læs mere

QTOO sortiment

Håndvaskarmatur
Brusesæt
Kararmatur

Form følger funktion

Hos QTOO får du et design, hvor form og funktion hænger uløseligt sammen. De stilsikre nordiske linjer får kontrast af rå materialer, der sikrer kvalitet og funktionalitet.

Designet er inspireret af naturen og det nordiske lys’ unikke farvespil, som giver hvert eneste produkt sin enkelthed og elegance. Med sit klassiske og tidløse design, der alligevel har kant, passer QTOO-produkter ind i den enkle og nordiske indretningsstil.

De mange små detaljer kendetegner QTOO’s design, som er rig på præcision og finish. Designet finpudses løbende, så det altid står skarpt og udtryksfuldt – og ikke mindst så det stemmer overens med funktionaliteten.

Slidstærkt materialevalg sikrer længere levetid

QTOO udmærker sig særligt ved at være garant for ekstra lang levetid.

De arbejder med syrefast rustfrit stål i deres produkter – det sikrer både den lange levetid og ansvarlighed for miljøet, da materialet er 100 % genanvendeligt. Rustfrit stål er et slidstærkt materiale, der er modstandsdygtig over for dagligdagens brugsspor, og derfor får du hos QTOO vedligeholdelsesfrit udstyr. Samtidig kan du nyde vand fra hanen med god samvittighed, for produkterne sørger for ekstra rent vand takket være QTOO’s GDV-Certificering. Det betyder, at der er færre tungmetaller i vandet, og at du får et allergivenligt produkt i dit hjem.

Inden produkterne forlader fabrikken, gennemgår de alle nøje kvalitetssikring, der blandt andet minimerer risikoen for lækage – tilmed får du med QTOO 10 års garanti som udtryk for deres nøje fokus på kvalitet.

chevron-down