Fila

Fra krigens skosværte til banebrydende rengøringsprodukter

I året 1943, hvor anden verdenskrig overskyggede det meste af verden, grundlagde de italienske tvillinger Guido og Pietro virksomheden FILA, Fabbrica Italiana Lucidi ed Affini, med ønsket om at producere skosværte, voks og rengøringsmidler.

De blev hurtigt hovedleverandører af skosværte til den italienske hær.

Læs mere

Fila sortiment

Overfladebeskyttelse

Efterkrigstiden betød, at der måtte fornyelse til. Grundig forskning resulterede derfor i, at FILA i 70’erne kunne gå fra at producere almindelige husholdningsrengøringsmidler til professionelle produkter til overfladebeskyttelse.

I dag producerer den familieejede virksomhed produkter til beskyttelse og pleje af alle overflader. FILA stræber hver dag efter at være førende på markedsudviklingen og at tilbyde branchens bedste produkter. De samarbejder med førende flisefabrikker omkring udvikling af produkter – særligt i Italien.

Førende i vedligehold, behandling og beskyttelse af keramik og natursten

FILA er især kendt for deres arbejde med alle former for overflader. Deres mission er at skabe produkter, der kan sikre lang levetid på især overflader af keramik og natursten. De ønsker at være med til at skabe balance og trivsel i rum fyldt med liv: Det gør de med innovative produkter, der behandler, beskytter og vedligeholder.

Hos FILA finder du ikke et produkt, der kan kategoriseres som universalmiddel. Deres produkter tager udgangspunkt i enkelte overflader og materialer. Der findes forskellige produkter til rengøring, beskyttelse og finish, som alle er udviklet til det specifikke formål.

Made in Italy: Miljømæssig bæredygtighed i fokus

FILA er engageret i miljøet, og det er ikke kun med henblik på at høste flotte certificeringer og miljømærker.

De er engageret, fordi de synes, det er deres pligt, når de har en stor produktion. Derfor har de oprettet paraplyprogrammet FILA Green Action, som er initiativer til miljømæssig bæredygtighed.

Programmet dækker over hele produktionsprocessen hos FILA. Produkterne respekterer det materiale, der skal behandles, men også den person der skal anvende produktet. Derudover respekterer de det omkringliggende miljø.

Alle FILAs produkter er produceret i Italien. Det er de, fordi virksomheden gerne vil sikre sig, at alle regler for sikkerhed overholdes i takt med, at produktionslinjerne udviddes og finpudses jævnligt.

Den nære produktion betyder, at FILA kan holde øje med alt, hvad der foregår i produktionen.

Derfor tilbyder de kvalitetsprodukter, der er målrettet vedligehold, beskyttelse og behandling af overflader i dit hjem.

chevron-down