Luna

Dansani – Luna

Det behøver ikke at være svært at indrette dit badeværelse - heller ikke selvom det har skråvægge, indhak eller skæve hjørner.

Dansani Luna er en serie af badeværelsesinventar, der gør det nemt for dig at udnytte alle hjørner og kanter på dit badeværelse. Serien dækker over funktionelle, flotte håndvaske, skabe og spejle, der alle kan tilpasses efter mål, så de passer ind hjemme hos dig.

Læs mere

Luna sortiment

Bordplade
Håndvask
Vaskeskabe
Belysning
Skabe
Greb
Spejle
Spejlskabe
Bundventile
Håndklædeholder
Taburet
Knagerække
Bakke
Pungvandlås
Hylde
Håndklædeholder

Frihed til at få det bedste ud af dit badeværelse

Det kan være svært at finde skabe, der passer, hvis din bolig er udstyret med et smalt badeværelse. Det samme gør sig gældende, hvis der er skråvægge i rummet.

Med Dansani Luna er det ikke et problem. Du kan få de praktiske badeværelsesmøbler skræddersyet til dit badeværelse, så du kan udnytte hver en centimeter i rummet på den bedst mulige måde.

Sæt prikken over i’et – indret dig med lækkert badeværelsestilbehør

Indretningen på dit badeværelse er meget mere end praktiske, funktionelle skabe og placering af håndvasken.

Med tilbehør som stilfulde greb og smukke knager kan du fuldende det udtryk, du gerne vil have frem på dit badeværelse. Gør din indretning personlig og leg gerne med farverne, hvis du er tilhænger af lidt spræl og lidt kant i den måde, du indretter dig på.

Dansani Luna tilbehøret fås i mange forskellige farver og materialer – det giver dig mulighed for at lege med udtrykket på dit badeværelse og lade dine personlige præferencer træde i karakter.

Lad dig inspirere af nutidens trends

Dansanis dygtige designere er vilde med at indrette badeværelser.

De har udvalgt en farvepalet, der går i tråd med nutidens indretningstendenser, som du med fordel kan lade dig inspirere af. Gå med elementer fra Dansani Luna badeværelsesserien i farver, der er nøje udvalgt af designerne her i huset, eller gå efter en helt anden mat farve.

Det er kun din fantasi og din personlige indretningsstil, der sætter en stopper for, hvad der kan lade sig gøre i forhold til indretningen af dit badeværelse.

chevron-down