Stenpaneler

Tilpas søgning
Farve
Størrelse
Lager
Overflade
Skarpskåret

Natursten stenpaneler

Hos Bad & Fliser kan du få stenpaneler, der nemt og hurtigt kan monteres i din bolig. Vi har sørget for at vælge nogle paneler, som kan holde til det meget skiftende og til tider hårde nordiske klima, så du er sikret stenpaneler, der holder i mange år.

Vælger du denne løsning, får du stenpaneler, der både er rentable og langt hurtigere at sætte op end almindelige mursten. Naturstenene kommer på en base af cement, hvilket gør det muligt hurtigt at skære paneler til, så de passer det sted, du ønsker dem opsat. Her får du mulighed for at få unikke sten til din bolig. Panelerne er sammensat af hundrede procent naturlige sten, der giver din bolig kant.

Læs mere
Tilpas søgning
Farve
Størrelse
Lager
Overflade
Skarpskåret

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Råt er godt: Giv rummet ekstra kant

Stenvægspaneler er ikke typisk dansk. Det er ofte en udsmykning, der kendetegner en mere sydlandsk byggestil. Det er heldigvis ikke ensbetydende med, at de ikke tager sig flot ud i dansk nybyggeri eller modernisering af ældre danske boliger: Ude eller inde. Vi ser ofte, at stenpanelernes placering finder vej til pejse eller terrasseområder for at skabe lidt kant til hjemmet.

Dekorer med stenpaneler overalt

Stenpaneler er ikke bare stenpaneler. Hos Bad & Fliser har vi nøje udplukket de paneler, vi har i vores sortiment, så du er sikret et godt udvalg. De stenpaneler, du finder på siden her, kan monteres både inde og ude. Brug dem som facadebeklædning på dit hus, eller beklæd en væg i din stue. Der er rig mulighed for at finde den sten, der matcher din stil.

Panelerne er opbygget i en z-form, hvilket betyder, at monteringen er enkel. Det betyder også, at hvert modul kommer til at fremstå som en flot helhed og lede tankerne hen mod den helt traditionelle murstensvæg.

Tilføj et rustikt look i flere former

Stenpaneler er i sig selv rustikke, så de vil uden tvivl tilføre et rustikt look til dit hjem. Der findes forskellige former for stenpaneler i forskellige farvenuancer. Det betyder, at du kan vælge den nuance, der passer bedst til dig. Om det så er de grå nuancer, jordfarver, lyse farver eller måske multifarver. Der er også forskellige udtryk på panelerne. Nogle vil være meget skarpe i kanterne og give et meget rustikt look, mens andre vil have runde kanter, der giver et mere blødt look.

Unikt system: Flere flotte udtryk

Stenpanelerne på siden her er monteret på en base af cement og forstærket med et net af glasfiber. Panelerne er præfabrikerede, og så har de gennemgået og bestået nogle af europas mest krævende tests. Det betyder, at du får kvalitet for dine penge, når du vælger stenpaneler til din bolig. Den gode kvalitet er gennemgående for alle varianterne. Det har derfor ikke betydning, om du vælger natursten i lyse eller mørke farver, kantede eller runde sten.

Kan du ikke se det for dig? Besøg vores showroom

En ting er at gennemsøge vores hjemmeside efter vægpaneler, noget andet er at se dem i større skala. Du er mere end velkommen til at besøge vores showroom for at få inspiration til, hvad du selv skal vælge. Vi er selvfølgelig altid klar med gode råd og vejledning, når du går på paneljagt. Lad os høre dine tanker. Så finder vi en god løsning, der sikrer dig et flot resultat.

chevron-down