showroom|København

Vi har lukket i dag.

H.C. Andersens Boulevard 5A
1553 København V
Åbningstider
Mandag - fredag
10:00-17:30
Lørdag
Lukket
Søn- Helligdag
Lukket

Drøm stort i vores store showroom i København

Kom et skridt nærmere dit drømmebadeværelse i vores 600 kvadratmeter store showroom i hjertet af København, hvor du kan opleve vores produkter helt tæt på.

Her er der rig mulighed for at få sat alle sanser i spil. I de opstillede badmiljøer kan du opleve, fornemme og mærke produkterne, så du nemmere kan træffe de rigtige beslutninger for netop dit badeværelse.

Vi har kombineret interiør og fliser på tværs af vores brands, så du får inspiration til, hvordan produkterne kan sammensættes. Dog kun som inspiration – for hos Bad & Fliser ved vi, at indretning af badeværelser er baseret på din personlige smag.

Det er udelukkende dig, der ved præcist, hvordan dit drømmebadeværelse ser ud.

Vores Showroom i København

Badudstilling i hjertet af København

Det imponerende showroom slog dørene op i 2019 og ligger ved Rådhuspladsen. Her træder du ind i en verden, der er fyldt med unikke udstillinger baseret på vores sortiment.

Showroomet er fordelt i to plan, hvor der er plads til at fordybe dig i de mange badmiljøer og lade dig inspirere. Tag alle sanseindtryk ind og gå gennem gangene, mens du forestiller dig, hvad der ville passe perfekt til netop dit hjem.

Har du dine børn med? Så lad dem lege og hygge sig i børneloungen, mens du går videre på opdagelse i fred og ro.

En verden af fliser –oplev dem på tæt hold

Hos Bad & Fliser er vi eksperter i fliser. I showroomet kan du opleve, hvor stor en effekt, fliser har for dit badeværelses udtryk.

Vi har et væld af forskellige varianter. Fra naturstensfliser som marmor og travertin, der sætter en elegant tone an på dit badeværelse, til terrazzofliser og holdbare keramiske fliser med flotte mønstre.

Vi udstiller alle slags, så du nemt kan finde dem, der matcher din personlige smag.

Drømmer du om farverige fliser i brusekabinen eller et unikt flisemønster på gulvet? Uanset om du er modig eller klassisk anlagt, kan du få inspiration til det rigtige udtryk for dig i showroomet i København.

Professionelt og passioneret personale

Det er vigtigt for os, at du får en helstøbt oplevelse hos os. Der skal både være mulighed for at gå rundt på egen hånd og suge indtrykkene til dig – men også at få hjælp og vejledning, hvis du ønsker det.

Derfor vil du altid støde på vores venlige personale, som er der for at give dig den bedste oplevelse, når du besøger showroomet.

Har du konkrete spørgsmål til vores produkter? Eller har du brug for at sparre om indretning og stilarter? Vi hjælper med det hele, så du føler dig i trygge og kyndige hænder.

Showroom
Glostrup
Ejby industrivej 42
2600 Glostrup
Showroom
København
H.C. Andersens Boulevard 5A
1553 København V
chevron-down