Stripes

Wood by BG – Stripes

Trælameller er blevet et udbredt fænomen i den danske indretning. De bruges typisk til at beklæde vægge, hvor de ikke blot giver bedre akustik men også et smukt og organisk udtryk i rummet. Et udtryk der også er populært blandt møbler.

En trend Wood by BG har grebet med deres Stripes-serie. Her får du dansk snedkererede vaskeskabe til badeværelset med vandrette lameller i massivt træ. Serien er designet i samarbejde med Bad & Fliser og tilbyder, udover vaskeskabe, også en væghængt reol.

Læs mere

Stripes sortiment

Vaskeskabe
Reol

Rene linjer og et eksklusivt udtryk

De vandrette trælameller på fronten af vaskeskabet fra Stripes danner nogle rene og æstetiske linjer, der giver møblet et eksklusivt udtryk. Vaskeskabet kommer med indfræset greb og minimal luft mellem skuffer og kabinet, hvilket understreger det stilrene design uden at påvirke møblets brugervenlighed.

Møblerne fra Stripes er desuden fremstillet med en tynd ramme i træfinér, der sikrer, at de fremstår lette og elegante i rummet. Det er samtidig et materiale, der ikke ændrer form i kontakt med vand.

Udvalgte træsorter til den nordiske indretning

Vil du have dit badeværelsesmøbel i natur eg, røget eg eller valnød? Møblerne fra Stripes bliver produceret i certificeret træ og kommer i tre træsorter, der er udvalgt med udgangspunkt i, hvad der passer til den nordiske indretning.

Fælles for træsorterne er, at de udstråler en naturlig varme og trækker naturen med ind i indretningen på badeværelset.

Modstandsdygtige materialer til badeværelset

Selvom møblerne fra Stripes er produceret i træ, behøver du ikke bekymre dig for, om de kan holde til fugten på et badeværelse. Møblerne bliver nemlig behandlet med olie i forbindelse med produktionen på snedkeriet.

Det sikrer, at badeværelsesmøblerne bliver mere modstandsdygtige over for fugt og giver dem en længere holdbarhed. Du får dermed det unikke udtryk fra de organiske materialer uden at give afkald på kvaliteten.

chevron-down