Kagami

Badeværelsesspejle i høj kvalitet

Kagami er japansk og betyder ’spejl’. Navnet er simpelt, men omfavner alligevel alt hvad du skal vide om Kagami. Kagami er nemlig et brand, der har specialiseret sig inden for badeværelsesspejle, og det er netop også, hvad du finder i deres sortiment.

Men det er ikke hvilken som helst slags spejle. Spejlene hos Kagami er nemlig produceret af højeste kvalitet og med et skarpt fokus på funktionalitet og design. Egenskaber der gør dem suveræne til ethvert badeværelse.

Læs mere

Kagami sortiment

Spejle

Spejle til enhver smag

Det kan ligge lige til højrebenet at lave et sortiment ud fra, hvad der trender på markedet her og nu, men hvorfor ikke tage udgangspunkt i det, markedet mangler?

Hos Kagami har de ikke været bange for at tænke ud af boksen og udvikle spejle, der opfylder et behov, det eksisterende marked ikke kan dække. Og det har resulteret i et bredt sortiment, der inkluderer smukke niche-spejle, du ikke finder andre steder.

Kagami tilbyder både runde spejle, firkantede spejle, ovale spejle, spejle med ramme og spejle uden ramme. Og det er særligt blandt de spejle, der har ramme, Kagami udmærker sig. Du kan nemlig hos Kagami få din ramme i moderne metalliske farver, herunder børstet guld og børstet kobber.

Bad og Fliser badeværelsesmiljø

Funktioner der gør hverdagen lettere

Men det er selvfølgelig ikke kun designet, der gør Kagamis spejle ideelle til badeværelset. Kagami har nemlig også være nytænkende, når det kommer til funktionalitet. På badeværelset er et spejl nemlig ikke kun et spejl. Spejlet skal helst også opfylde et behov og gøre hverdagen lettere.

Spejlene i Kagamis sortiment kommer derfor med et lækkert lys, der gør det nemmere at klare hverdagens rutiner. Lyset styres ved hjælp af touch-knapper på spejlet. Flere af spejlene kommer desuden med den smarte anti-dug funktion, der sikrer, at spejlet ikke dugger til, mens du bader.

Vil du høre musik, mens du er på badeværelset? Hos Kagami kan du også få spejle, der har indbyggede højtalere, du kan forbinde direkte til din telefon via Bluetooth.

Et spejl med foldbare sider

Hvis du er træt af, at du kun kan se dig selv fra én side ad gangen, når du ser dig selv i spejlet, vil det nok glæde dig at høre, at Kagami har designet et spejl med foldbare sider. Med Kagamis spejl ”Fold” kan du folde siderne ud og se dig selv fra flere sider på én gang.

Det smarte foldbare spejl opfylder alle de behov, du måtte have på dit badeværelse og er samtidig flot at se på. Med en ramme der kommer i flere farver, kan du vælge det look, der passer bedst til dit badeværelse.

chevron-down