OPI

OPI fra italienske Ceramica Globo er et moderne multifunktionelt møbelsystem, der tilbyder dig frihed til at afspejle din personlighed. Formsproget har et enkelt udtryk, som skaber en rolig og afslappet stemning på dit badeværelse

Læs mere

OPI sortiment

Vaske
Vaskeskabe
Spejle

Skab dit eget udtryk hjemme hos dig

Badeværelset skal udtrykke din stil og personlighed. Derfor skal du have mulighed for at sætte dit helt eget præg på de møbler, du indretter rummet med.

OPI-serien består af uendelige variationer af former, dimensioner, materialer og farver – så du kan få lige præcis det, der bedst matcher dig og din personlige stil.

 

Vælg runde, bløde former på dine møbler, eller gå med skarpe og stringente. Sæt kulør på badeværelset med møbler i smukke grønne nuancer, eller skab ro og fordybelse med naturlige materialer i træ.

Mulighederne er mange, og valget er helt dit eget.

Møbler, vaske, spejle og tilbehør

 OPI-serien fra Ceramica Globo består ikke bare af møbler i et hav af variationer og muligheder.

 

Serien indeholder også vaske og spejle i smukke former og forskelligt tilbehør, der kan gøre dit badeværelse ekstra lækkert.

Fuldend eksempelvis det eksklusive udtryk på et af spejlene fra OPI-serien med en buet lampe, der smyger sig elegant rundt om spejlets øvre kant.

Eller gør dine skuffer endnu mere funktionelle med praktiske skuffeindsatser, der kan hjælpe dig med at holde det hele i system. Så er det let og enkelt at holde den personlige hygiejne i dagligdagen, når du har orden i sagerne og har dine ting tæt på.

Et sofistikeret og elegant design

Kendetegnet for OPI-serien er det italienske og sofistikerede design. De stramme, men samtidig bløde linjer, giver møbler, tilbehør og spejle et elegant udtryk.

Og så passer det minimalistiske design både til det store og det lille badeværelse takket være de uendelige muligheder for at tilpasse møblerne til dine behov.

chevron-down