Genesis

Serien Genesis fra Ceramico Globo består af elegante løsninger til dit badeværelse, herunder håndvaske, toiletter og bidéter.

Serien er skabt med fokus på runde, bløde former med et minimalistisk touch. Som navnet ‘genesis’ antyder, er designet begyndelsen på noget – en tilblivelse med et levende udgangspunkt. Det naturlige formsprog skaber grundlaget for dit badeværelse.

Læs mere

Genesis sortiment

Vaske
Toiletter

Organiske former til dit badeværelse

De runde kanter med et feminint strejf forenes med funktionaliteten i seriens møbler. Der er tænkt over hver en lille detalje, så du får både praktik og æstetik, der holder i mange år ud i fremtiden.

Genesis-serien er defineret ved sit enkle og elegante design, der passer ind på ethvert badeværelse.

Elegante løsninger til ethvert rum og stil

Genesis-serien består både af toiletter, bidéter og håndvaske, som kan monteres på forskellig vis.

Det er muligt at få håndvasken både som væghængt og som fritstående ovenpå bordpladen. Her afhænger det af din personlige præferencer, og hvilket design, der smelter bedst sammen med resten af indretningen.

Toilet og bidét kan du vælge at få som væghængt, hvilket kan være en fordel på et mindre badeværelse. Det gør rengøringen også nemmere, hvilket er værd at tage med i en travl hverdag.

De kan også monteres på gulvet, hvilket giver et mere kompakt, men yderst stilfuldt udseende – hvilket kan gøre sig godt på det ekstra store badeværelse. Her kommer møblets udformning og design til sin ret på en helt anden måde. Uanset hvilken model du vælger til dit badeværelse, får du en strømlinet og smagfuld løsning.

Italiensk design i særklasse

Alle serier fra Ceramico Globo er skabt til dig, der ikke vil gå på kompromis med dine badeværelsesmøblers design og udtryk.

Funktion og kvalitet er altid i fokus, men det gælder lige så meget designet, som skal matche hele dit hjem og indretning med et moderne og formfuldendt udtryk.

chevron-down