Forty3

Drømmer du om badeværelsesmøbler, der bygger på en nutidig, arkitektonisk æstetik? Så er du landet det rigtige sted. Forty3-serien består af en lang række møbler, der er som skræddersyet til det moderne badeværelse. Med et enkelt formsprog fyldt med rene linjer får du en serie, der kan passe ind i de fleste hjem og indretninger.

Læs mere

Forty3 sortiment

Vaske
Toiletter

Forty3 – et bredt udvalg af smukke løsninger

Serien rummer både toiletter, håndvaske og bidéter i forskellige afskygninger. Fælles for dem alle er, at designet har en særlig lethed og et nutidigt udtryk. Du finder både lineære og bløde former, hvilket skaber diversitet i udvalget – og som gør det nemt for dig at finde det rette inventar til dit badeværelse.

Ophængt eller fritstående håndvask

Du kan vælge mellem to overordnede modeller, når det kommer til håndvaske. Den ene er den traditionelle variant, som er hængt op på væggen. Det er smag og behag i sidste ende, og måske passer denne håndvask bedst til stilen på dit badeværelse. Du kan også få den mere moderne løsning, som er en fritstående håndvask. I dette tilfælde er den ikke fæstnet til væggen, men står frit – nærmest som en skål, hvis du vælger den runde model.

Alle håndvaske i Forty3-serien kommer både med skarpe og bløde hjørner, firkantede eller runde. De skaber hver deres unikke præg på indretningen, og det er op til dig, hvilket formsprog der matcher din stil bedst.

Få toilet i kompakt-model

Når det kommer til toiletter, har Forty3-serien tre størrelser, hvoraf den mindste af størrelserne er en kompakt-model. Det er faktisk den mindst model på markedet.

Med kompakt-modellen fra Forty3 får du et toilet, der fylder mindre i rummet, men uden at der er blevet gået på kompromis med siddekomforten.

Et simpelt og sofistikeret design

Hvis du vælger det gulvmonterede toilet eller bidét, får du desuden det skjulte monteringssystem, der gør, at alle huller er gemt af vejen – og som derfor højner det æstetiske udtryk betydeligt.

Fuldend din indretning med inventar fra Forty3-serien fra Ceramica Globo – et af verdens førende brands, når det kommer til innovative løsninger til badeværelset.

chevron-down