4ALL

Ceramica Globo – 4ALL 

Globo 4ALL er en ny serie af vaske, toiletter, bideter og badeværelsesmøbler til æstetikeren, der sætter pris på unikt design, men til fornuftige priser.

Med 4ALL-serien kan du indrette dit badeværelse smukt og funktionelt, så hverdagen spiller, og du nyder at træde ind på dit badeværelse hver eneste gang. Alle seriens produkter emmer af kvalitet og godt håndværk.

Læs mere

4ALL sortiment

Vaske
Toiletter

Avanceret og tidløst design til dit badeværelse

I 4ALL-serien er der tænkt over hver en enkelt detalje. Det giver dig et både tidløst og avanceret design, som passer nøje ind i den smukke indretning og den funktionalitet, som dit badeværelse skal rumme.

Designet er klassisk og enkelt, så du skaber et moderne look, du ikke bliver træt af at se på de næste mange år. I designet er funktionalitet gennemgående som en præmis for, at dit badeværelse er et af de rum, du bruger allermest tid i.

Det skal være fungere, når du, din partner eller din børn skal bruge badeværelset – og det gør det med inventaret fra 4ALL.

Væghængte eller gulvmonterede toiletter og bideter

Blandt toiletterne og bideterne i 4ALL-serien kan du vælge mellem væghængte og gulvmonterede udgaver. Det er helt og aldeles op til dig, hvilken variant du ønsker til dit badeværelse. Ønsker du et bidet sammen med dit væghængte toilet, skaber det mest sammenhæng i indretningen, hvis også det er væghængt.

 

På de væghængte toiletter kommer ingen fikseringshuller til syne, så du kan være sikker på at få et gennemført og lækkert stilfuldt udtryk.

Inventar til det store og lille badeværelse

Har du et kæmpestort badeværelse med masser af plads til dit badeværelsesinventar? Eller må du i stedet nøjes med få kvadratmeter?

Uanset hvad kan du få det, der passer til dit badeværelse i 4ALL-serien.

chevron-down