Classic

Classic fra tyske Decor Walther er en serie af klassisk og tidløst tilbehør, der matcher det moderne badeværelse.

Her er tænkt over de helt små detaljer, for at praktik og æstetik kan smelte sammen til et udtryk med fokus på diskret luksuriøsitet, som giver fornemmelsen af ro og velvære på dit badeværelse.

Læs mere

Classic sortiment

Håndklædestang
Håndklædetørrer
Toiletpapirholder
Toiletbørsteholder
Toiletrulleholder
Sæbedispenser
Sæbeskål
Make-up Spejl
Kleenexholder
Bakke
Taburet
Hylde
Knage

Tidløs og luksuriøst design

Drømmer du om et moderne design, der emmer af luksus på en diskret og underspillet facon? Så er Classic-serien velvalgt til dig.

Seriens design er ikke præget af tendenser, men det er heller ikke umoderne. Det er i stedet formgivet med fokus på et tidløst formsprog, der bringer glæde, hver gang du træder ind på dit badeværelse – også de næste mange år.

Krom- og messingdetaljer til det klassiske udtryk

En håndklædeholder i klassisk krom eller en sæbedispenser med luksuriøse messingdetaljer. Valget er dit. For i Classic-serien finder du badeværelsestilbehør i de smukke materialer, der begge tilfører stil til dit badeværelse.

Hvad enten du har valgt hvide fliser på vægge eller gulv, eller du i stedet har omgivet dig med grå nuancer, vil både krom og messing blende smukt ind. Uanset hvad får du med Classic et klassisk og stilfuldendt udtryk i dit velværerum.

Gå med krom-detaljer over hele linjen, eller miks mellem krom og messing for at skabe et personligt look i indretningen.

Tysk håndværk og kvalitet

Decor Walther er kendt for sit tyske håndværk i høj kvalitet. Samme kvalitetsbevidsthed gennemsyrer Classic-serien, der tilbyder detaljer og finish ned til mindste detaljer.

Mange af den tyske producents produkter er fremstillet i unikke manuelle produktionsprocesser. Flere af produkterne galvaniseres og poleres med håndkraft, ligesom de bliver samlet i hånden.

Du kan fornemme den finføling, der er lagt i hvert enkelt produkt, når du indretter med tilbehør fra serien Classic.

chevron-down