Cassøe

Midtjysk troværdighed med kunden i fokus

Cassøe er et Herning-baseret brand, der trækker historiske spor tilbage til 1997, hvor virksomheden blev grundlagt. Med mere end 20 år på bagen har brandet stor erfaring og er i dag et af de førende på det danske marked, når det gælder udstyr til køkken og bad.

Med fødderne placeret solidt i den midtjyske muld designer og producerer Cassøe produkter til kunder i hele Skandinavien – altid med fokus på kvalitet og kunde.

Kun det bedste er godt nok, når Cassøe producerer udstyr til køkken og bad, og derfor arbejder de udelukkende sammen med verdens førende leverandører, som kan leve op til Cassøes høje kvalitetsstandarder.

Læs mere

Cassøe sortiment

Vaskeskab
Brusevægge

Design, der forener trends med tidløshed

Design og innovation er begge grundsten hos Cassøe og gennemsyrer alle produkter. Designet er stilrent og elegant, men med afsæt i tidens trends og altid med øje for funktionalitet.

De smukke linjer i designet taler ind i den moderne boligindretning, der er præget af skiftende tendenser. De tendenser afspejler Cassøes design med deres sikre sans for farver, former og materialer på køkken- og badeværelsesudstyr.

Designet følger trenden, men alligevel med et tidløst præg. Hos Cassøe køber du først og fremmest smukt design, og du kan derfor være sikker på, at du får moderne og stilfuldt udstyr til dit køkken eller bad.

Solidt og slidstærkt håndværk

Cassøe udvikler udelukkende deres produkter, som vaskeskabe og brusevægge, med solide og slidstærke materialer, der kan klare hverdagens strabadser, og som kan holde mange år frem i tiden. Udstyr i både køkken og bad skal klare mange timers brug hver dag, og derfor skal brugervenlighed og funktionalitet være i top, så hverdagen bliver så let som mulig.

Derfor er der høje krav til Cassøes samarbejdspartnere, som de nøje udvælger for at være sikre på, at deres krav til kvalitet, funktionalitet og design efterleves.

chevron-down