Skab et eksklusivt og rustikt badeværelse med Bad & Fliser

Den røde tråd

Da vores indretningskonsulent Leif fik opgaven om at skabe to eksklusive badeværelser, for en kunde på Ærø gik han straks i gang med at undersøge hvordan pladsen bedst muligt kunne udnyttes.

Det ene badeværelse blev 4,5 m2 og det andet blev 4 m2 hvor de begge har samme look and feel, for at skabe en rød tråd mellem de to rum. Efter flere samtaler og designideer, landede kunden på de rustikke grålige fliser fra serien Maranello i farven Antracite.
Det særlige ved Maranello serien er overfladen, som skaber et levende udtryk og har en skridsikker fornemmelse. Farven Antracite giver en varme og ro i et rum, som samlet skaber det eksklusivt look.

Snedkermøbel fra Wood by BG

Møblerne i rummene er særligt udvalgt i mærket Wood by BG i natur eg, som sammen med de mørkegrå fliser skaber en smuk sammenhæng. Det særlige ved Wood by BG snedkermøblerne er, at de er designet og produceret i Danmark i samarbejde med vores direktør Benjamin Graversen.

Armaturer og brusesæt

Alle armaturer på begge badeværelser er af mærket Revolution i rustfrit stål. Produkterne kommer i 21 overflader, så uanset om du er til krom, stål eller noget helt andet, kan du få det hos Bad & Fliser. 13 af farverne fås i PVD-overflader, som holder længere og ikke får patina.
Det særlige loftsmonterede brusehoved er fra Christina, og valgt på grund af den lave loftshøjde.

Skab den rette stemning med spejlet

Spejlene er fra INR, og har indbygget lysregulering og anti-dug funktion. De store spejle er med til at åbne rummet op og skabe en fornemmelse af dybde. Desuden er lyset med til at skabe en stemning af ro og velvære.
Leder du efter spejle til dit badeværelse, har vi et stort udvalg af spejle i mange former, størrelser og funktioner. Vidste du, for eksempel at man kan få spejl med indbygget Bluetooth og højtaler?

chevron-down