Skab et eksklusivt look med rust-look

"
Vi ønskede fra starten at optimere den plads der var på badeværelset. Først forestillede vi os faktisk et meget simpelt og lyst badeværelse, men da vi besøgte Bad & Flisers showroom i Glostrup, blev vi helt forelskede i denne mørke flise med rust-look.

Stine Fredberg

Stine og Dan købte deres første hus i 2019, på en hyggelig villavej i Bagsværd. Et projekt der krævede en komplet renovering, for at skabe deres drømmehjem sammen.

FØR BILLEDE
Her ses badeværelset i stueetagen før renoveringen. Et typisk 60’er badeværelse, med brungrønne fliser, fritstående vask og et gammelt badekar. Toilettet stod flere centimeter ude fra væggen, og optog meget plads. Her er på ingen måde kælet for detaljerne.

EFTER BILLEDE
Rummet er udvidet 30 cm, og de store fliser får rummet til at fremstå endnu større end det er. De mørke fliser skaber et eksklusivt look, og spiller enormt godt sammen med vaskmøblet der er i mørkebrun eg. Det giver lidt følelsen af et lækkert hotel-badeværelse.

MERE HARMONI MED STORE FLISER
Med store fliser kan man nemt skabe følelsen af eksklusivitet og ro. Fliserne på gulvet ligger i forlængelse af hinanden, hvilket skaber illusionen om det større rum. Den mørke Tombe Ruggine har et unikt rust-look og er rengøringsvenlig da det er en keramisk flise.

UNIKT FINISH MED UNI DRAIN
I bruseområdet, er afløbet afsluttet elegant af med en Uni Drain Highline Custom. Her bruger man flisen og inkorporerer den i afløbet. Det skaber et stilfuldt og komplet look på ethvert badeværelse.

 

VASKMØBEL FRA DANSANI
For at få vaskmøblet til at spille godt sammen med fliserne, er her valgt et møbel fra serien Luna i mørkebrun eg, hvilket matcher de rustfarvede fliser rigtig godt. Vasken er produceret i det hårdføre kompositmateriale, med sort armatur til.

SORT ARMATUR OG BRUSESÆT
Jeg havde aldrig troet jeg skulle vælge sorte armaturer, men med de mørke fliser, gav det bare super god mening.
- Stine Fredberg .
Både armatur og brusesæt er i mat sort fra Bad & Flisers brand Revolution. Alt fra Revolution fås i 21 farver – så der er noget til enhver smag.
Badet og resten af rummet er opdelt med en glasvæg fra Strømberg, der laver glasvægge på specialmål.

NEMMERE RENGØRING MED VÆGHÆNGT TOILET
Toilettet fylder mindre, og er nemmere at rengøre da det er blevet væghængt. Her er valgt et Globo 4 all væghængt toilet.

FLISER I RESTEN AF HUSET
”Udover fliserne på badeværelset, har vi også lagt fliser i entré og køkken. Her har vi valgt en flise med beton-look, hvilket spiller enormt godt sammen med vores egetræstema i resten af huset.”
Flise brugt:  Sora Grigio

chevron-down