Mix moderne og vintage stil på dit badeværelse

"

”Vi var enige om, at det nye badeværelse skulle lede tankerne hen til fordums tid, men selvfølgelig også være lækkert, praktisk og med moderne elementer. Vi ønskede at finde en stemning, der passer til huset, der er fra 1927 med høje paneler, stukkant, gammelt skolevindue og messing elementer."– Maria Lyngsø Hougaard

Indretning

Når du skal indrette dit badeværelse, er der mange stilarter du kan vælge. I denne case var det vigtigt for kunden at bibeholde det look og udtryk resten af boligen fra 1927 havde.
Man kan med fordel vælge en ”vintage” flise såsom Adex flisen, mønstrede fliser og fliser med patina – og blande med en flise med et mere moderne udtryk, såsom en blank sildebensflise.

Besøg i showroom

”Vi tog ud i Bad & Fliser for at blive inspireret, fordi vi på det tidspunkt kunne gå i mange retninger. Vi blev mødt af super venlig service, og da vi nævnte vores tanker om husets originale stil og tidsalder, viste han os Adex fliserne, som vi så endte med at bruge på væggene.”
– Maria Lyngsø Hougaard

I denne specifikke case, har Bad & Fliser kun leveret de særlige Adex fliser, men vi har naturligvis produkter der matcher alle elementerne på badeværelset:

  • Hvide fliser på væg: Adex fliser
  • Blålige fliser på gulv: Handmade Azul Turquesa eller Azul Cielo
  • Brusesæt: Canova fra Christina
  • Kararmatur: Canova fra Christina
  • Armatur: Canova fra Christina
  • Håndvask: Galassia (art. 8416M)

Hus fra 1927

”Vi valgte Adex fliserne, fordi de netop passer til vores gamle hus. Vi blev ret glade for, at de fandtes. Alle de fine detaljer med små hjørner og kanter og stuk i flise. Det var lidt svært at finde rundt i, hvad der skulle bruges sammen med hvad, men heldigvis fandt vi en fra Bad & Fliser, der viste en masse om Adex fliserne og kunne hjælpe med, hvilke hjørner og kanter, der matchede de 15x15 fliser, vi valgte. Vi tog dem i farven biscuit, der er lidt en knækket hvid/flødefarvet. Vi valgte 15x15, da vi er lidt trætte af at se metro-fliser alle vegne. Plus vi kan også se, at man har brugt 15x15 fliser dengang - mange tror, at det mest er i 60'erne, men det går faktisk meget længere tilbage.”
- Maria Lyngsø Hougaard

Hos Bad & Fliser står vores rådgivere altid klar til at hjælpe dig igennem dit projekt, så du finder den rigtige flise for dig. Vi anbefaler, at du besøger vores showroom, da vi har langt over 150 inspirationsmiljøer som kan hjælpe dig på rette vej.

chevron-down