Bring de lyse og naturlige elementer ind på badeværelset

”Det var vigtigt for os at bringe noget mere lys og ro ind på badeværelset. Men også at have god opbevaringsplads til vores personlige pleje, håndklæder og så videre.” - Peter Arvad Larsen

FØR BILLEDE
Badeværelset var ikke optimalt indrettet før, det største problem for Peter, var i forhold til døren der åbnede indad, og brusenichen som havde nogle besværlige glasdøre, der fyldte hele rummet. Generelt var designet også forældet, og trængte til en kærlig hånd. Der var desuden nogle tekniske fejl og mangler, som krævede renovering.

 

EFTER BILLEDE
Ved renoveringen af badeværelset har pladsoptimering og design været i fokus.
”Vi gik efter at lysne rummet op, og bringe naturelementer ind. Vores lejlighed er indrettet med samme principper, hvor vi går efter de lyse og naturlige elementer med træ og runde former. Fliserne i brusenichen er lavet med fliser, der har en let bølget overflade, som spiller enormt godt op mod de hvide fliser.”
- Peter Arvad Larsen

SPEJL
Spejlet bidrager til en stor del af rummets lys og stemning. Spejlet er af mærket Kagami, i serien Lumen Oval Backlight. Spejlet passer godt ind i de små rum, da det kan hænge over enhver vask uden at fylde for meget.

 

MØBLER
Det var vigtigt at skabe et roligt rum, men med gode opbevaringsmuligheder. Der er derfor tilføjet INR møbelvask og højskab, hvor der er både plads til håndklæder, toiletpapir, sæbe og plejeprodukter. Farverne er i eg, som er valgt for at skabe en rød tråd mellem de øvrige værelser i lejligheden.

FLISER
Målet var at skabe et lysere rum i tidløst design, derfor er der valgt hvide 30x60 cm fliser til det meste af væggen. Denne flise spiller altid godt sammen med enten farvede eller mønstrede fliser.
På gulvet er der valgt den sandfarvede terrazzo Avorio som har det roligt udtryk med spil i.
I brusenichen er valgt Lula flisen i farven Saggia, som er en keramisk flise fra Italien. Det særlige ved flisen er den blanke bølgede overflade. Flisen fås i rolige nordiske farver, som matcher rigtig godt ind i mange hjem.

chevron-down