Billede ID: 101591
Decor Walther Stone Sæbedispenser Mat Hvid og Krom
1.083,00 kr.
Se nærmere
Quick View
Decor Walther Stone Håndklædeholder Mat Hvid og Krom
4.274,00 kr.
Se nærmere
Quick View
"
Kunden ønskede et åbent look med et stort bruseområde og to håndvaske.
Leif Baltzer

Sådan kom vi fra tanke til tegning

Det er det gode ved at få visualiseret sine tanker. Mange gør det, når de skal have nyt badeværelset, at de selv går og roder med det oppe i hovedet. Og når man så spørger ind til deres tanker, bliver det ofte en kopi af det gamle badeværelse, fordi det er det kendte. Men så får de jo ikke et nyt badeværelse. Og der er det altså min filosofi; at så gælder det om at gentænke det fuldstændigt.“

Leif Baltzer

Walk-in shower åbner badeværelset op

Jeg foreslog kunden, at vi fik sat en væg op i rummet, så vi på den ene side af væggen kunne lave et walk-in shower og på den anden side have et badeværelsesmøbel med to håndvaske.

Det unikke ved et walk-in shower er, at det åbner badeværelset op, samtidig med at vandet bliver inde i bruseområdet. Det er en fed løsning, når det kan lade sig gøre pladsmæssigt, fordi du undgår de her små hjørner, hvor der står en bruseafskærmning.

Det er åbent, og det synes jeg er fedt.

Et shower-toilet giver ekstra velvære

Jeg fik også overbevist kunden om at vælge et shower-toilet. Det er et toilet, man virkelig ikke skal undervurdere. Det er en velværes fornemmelse ud over det sædvanlige, og jeg vil sige; når først man har prøvet det et par gange, så har man ikke lyst til at gå på toilettet andre steder.

Brug fliserne til at skabe det rigtige look

Når der skal vælges fliser til et nyt badeværelse, spørger jeg ind til, hvilke farver kunden godt kunne tænke sig, og så prøver jeg at finde noget, som bygger op om deres tanker. Kunden ønskede at skabe et rustikt look, og det kan man med den flise, der blev valgt. Det er den samme flise, der er på gulv og væg, men det er to forskellige størrelser.

Læs mere om hvordan du vælger den rigtige størrelse flise.

Lav mønster ved at skære flisen til

Den valgte flise kan nemlig skæres til, så man kan få det vandrette mønster, som vi ser på den fritstående væg og inde i bruseområdet. Derudover valgte vi nogle store mat-hvide fliser til resten af væggen for at skabe et åbent look.

Er du blevet inspireret til selv at komme i gang?

Hvis du er blevet fristet af at få et walk-in shower som dette, så vær opmærksom på at det kræver, at rummet har en god størrelse. Vi kan dog nogle gange løse det ved at inddrage noget fra et tilstødende lokale. I sådan nogle tilfælde ændrer det jo helt vildt på mulighederne, så du skal ikke lade dig skræmme.

Book et møde med Bad & Fliser

Kontakt os og få sparring med en af vores indretningskonsulenter omkring dit badeværelsesprojekt.
OK - Book Møde - indretningskonsulent
  • Decor Walther Stone Sæbedispenser Mat Hvid og Krom

Decor Walther Stone Sæbedispenser Mat Hvid og Krom

1.083,00 kr.
Close
  • Decor Walther Stone Håndklædeholder Mat Hvid og Krom

Decor Walther Stone Håndklædeholder Mat Hvid og Krom

4.274,00 kr.
Close
chevron-down