Hvide fliser

Tilpas søgning
Farve
Størrelse
Lager
Serie
Overflade
Skarpskåret
Fliseform

Hvide vægfliser

Er det ved at være tid til at få nye vægfliser på dit badeværelse eller i dit køkken? Det kan være en jungle at finde rundt i, når du skal beslutte dig for en flise. Er du til natursten, terrazzo, mosaikker eller en keramisk flise? Keramiske fliser er populære, og det er der mange forskellige årsager til. En af de fliser, vi sælger mange af, er den keramiske hvide vægflise, der er både tidløs og fyldt med anvendelsesmuligheder.

Læs mere
Tilpas søgning
Farve
Størrelse
Lager
Serie
Overflade
Skarpskåret
Fliseform

Vægfliser i hvid skaber fri leg

En hvid vægflise er især populær, fordi de ikke dominerer på samme måde, som farvede fliser gør. Det betyder, at du får et helt neutralt lærred, du kan gøre med, hvad du vil. Tidens trend er at vælge farver til hjemmet. Er du ikke klar til det, kan du med fordel vælge en hvid flise, som aldrig går af mode. Du kan i stedet male væggen i en moderne farve, og hvis du ønsker mere spræl, kan du male loftet med. Du kan matche dine hvide fliser med lige netop det, du ønsker. Du bestemmer selv farverne på dine håndklæder, dit armatur og dit badeforhæng. Alt går godt sammen med hvid.

Gå efter en klassisk hvid keramisk flise

Den klassiske keramiske flise er god, fordi den er stilsikker. En hvid vægflise ser du mange steder. Du ser hvide fliser i industrikøkkener, på sygehuse, i metroer og i mange danske og udenlandske hjem. Den hvide flise går aldrig af mode, og den er derfor for dig, der gerne vil have noget tidløst.

Hvide fliser i dit badeværelse: Hvad skal du tænke over?

Det er en stor post i budgettet, når der skal lægges fliser. Derfor anbefaler vi altid, at du tager dig god tid til at beslutte dig for det endelige look. Tag ud at se på showrooms og søg inspiration i boligmagasiner og på sociale medier, før du lægger dig fast på en vægflise.

Brug den hvide flise som neutral baggrund

Den hvide flise er et klassisk valg, der passer ind i alle forskellige stilarter – lige fra den romantiske til den urbane og minimalistiske. Det gør den, fordi den skaber en ren og neutral baggrund i dit hjem. På den både har du et helt neutralt og hvidt lærred, som du kan bruge til at gå i et hav af forskellige retninger, når du vil indrette dit helt eget kunstværk af et hjem. Hvid matcher med alle tænkelige farver, uanset om du ønsker røde håndklæder, grønne duftlys eller blå hylder.

Tænk over størrelse og glans

Den helt klassiske hvide vægflise er kvadratisk, men der findes næsten ikke den størrelse flise, du ikke kan få i dag. En hvid flise er ikke blot en flise. De kommer i mange forskellige nuancer og med forskellige overflader. Få en spejlblank hvid overflade, eller vælg en bølget overflade med mere struktur. Du kan også få en mat overflade på din klassiske keramiske flise. Mangler du inspiration til, hvad du skal vælge, kan du med fordel besøge vores showroom. Her kan du se de forskellige fliser og blive klogere på, hvad der passer bedst til dig.

Hvad med fugen?

Det er meget almindeligt at vælge en sort eller hvid fuge til de hvide vægfliser. De to fuger kan give vidt forskellige udtryk. Derfor er det selvfølgelig ikke lige meget, hvilken fuge du beslutter dig for. Har du sort armatur på dit badeværelse, kan det være flot og strømlinet med en sort fuge mellem dine fliser også.

Er du derimod ude i at få armaturer i messing eller andre farver, kan du med fordel vælge en hvid fuge, så din væg kommer til at fremstå som et hvidt lærred. Det ene udelukker slet ikke det andet, og det handler i sidste ende om din personlige smag. Søg inspiration i boligmagasiner eller på Instagram og Pinterest, hvis du har svært ved at forestille dig de enkelte fuger.

Minimal vedligeholdelse ved keramiske hvide vægfliser

Den helt store fordel ved at vælge en keramisk flise er, at du kan skabe et flot look og samtidig få minimal vedligehold. Brug de rette plejeprodukter, så du er sikker på, at dine hvide vægfliser forbliver hvide og smukke.

chevron-down