Billede ID: 101867
Vola T10JR Sæbedispenser Creme sæbe 0,25 l
Fra: 4.270,00 kr. Fra: 3.636,75 kr.
Se nærmere
Quick View
"
Kunden ville gerne have et rustikt badeværelse, men som samtidig var eksklusivt.
Leif Baltzer

Sådan blev inspirationen til en realitet

Kunden så granit-vasken og bordpladen i vores udstilling og besluttede sig for, at det var det, de gerne ville have. Det blev inspirationen til hele badeværelset.

Granit-vask med gods i

Jeg vil gerne gøre opmærksom på, at en granit-vask altså er rigtig tung. Det var derfor vigtigt at finde en god løsning til, hvordan den skulle sættes op. Her valgte kunden at bordpladen skulle støttes med metalstænger, der sidder fast på væggen.

Læs mere om hvordan du vælger den rigtige håndvask.

Fliser der matcher vasken

Kunden valgte naturstensfliser i granit, hvilket er en meget unik flise. De er slebet fremfor poleret, hvilket giver et mat og mere rustikt look. Kunden havde set flisen, allerede før de kom forbi udstillingen, og det var bare dén flise, de gerne ville have.

Samme flise på gulv og væg skaber sammenhæng

Vi valgte at køre den samme flise til både gulvet, soklen og væggen i bruseområdet for at skabe et sammenhængende look i rummet.

Læs mere om naturstensfliser og hvordan du vedligeholder dem.

Et badeværelse der skiller sig ud

Det endte med at blive et meget unikt badeværelse. Det er ikke så tit, at jeg har kunder, der vælger både fliser og vask i granit. Det gav rummet det ønskede rustikke look, samtidig med at møblerne i træ gav den eksklusiv følelse.

Er du i tvivl, om det er noget for dig?

Jeg oplever ofte, at kunderne siger, at resultatet er blevet bedre, end de havde forventet. At se det tegnet på et billede giver en god visualisering af, hvordan rummet kan tage sig ud, men når det først er færdigt, er det jo 100 gange flottere.

Og det er næsten uanset, hvilket badeværelse man laver - så er det bare flottere i virkeligheden.

En af vores opgaver er jo at spørge ind til, hvad det er folk har i tankerne, og hvad forventningerne er til det nye badeværelse. Og så er det ud fra det, at vi må løse opgaven og prøve at komme med et forslag, som er interessant.

 

Book et møde med Bad & Fliser

Kontakt os og få sparring med en af vores indretningskonsulenter omkring dit badeværelsesprojekt.
OK - Book Møde - indretningskonsulent
  • Vola T10JR Sæbedispenser Creme sæbe 0,25 l

Vola T10JR Sæbedispenser Creme sæbe 0,25 l

Fra: 4.270,00 kr. Fra: 3.636,75 kr.
Close
chevron-down