Indret småt og godt

"
Vi havde den tanke, at det skulle være så simpelt som muligt.
Hans Christian Bang

Fra 70'er stil til lyst og moderne

Det kan føles som at få en helt ny bolig, når man har et friskt og moderne badeværelse, der er både funktionelt og æstetisk tiltalende. Dette var også tilfældet for Hans Christian som havde et gammelt og umoderne badeværelse.

FØR

Badeværelset var præget af 70’er fliser, som de færreste ville vælge i dag. Stemningen var tung og rummet var på igen måde indbydende. Toilettet stod paf uvisse årsager på en piedestal, og trængte ligeledes til en opgradering.

Desuden var der ingen rød tråd i designet og indretningen, hvilket også var med til at badeværelset skulle renoveres.

EFTER

Hans Christian ønskede et simpelt, lyst og enkelt rum. Derfor valgte han hvide fliser til væggen og grå beton-look fliser til gulvet. På den måde har han skabt et harmonisk rum, som giver glæde i hverdagen.

Det særlige ved dette rum, er dog at måden fliserne på væggen er lagt på er lidt unikt, i forhold til hvordan man typisk ville gøre det. Hvor de her er lagt på tværs forskudt af hinanden, hvilket giver et lille twist til de klassiske hvide fliser.

DE SMÅ DETALJER

Når det kommer til badeværelser, er der ingen tvivl om, at detaljerne kan gøre en stor forskel. En af disse detaljer er afløbet, som ofte kan være en overset del af badeværelset. Men med et Custom Uni-Drain kan du på en elegant måde skjule afløbet med en del af flisen.

En af de største fordele ved en Custom Uni-Drain er, at den er designet til at give en mere effektiv dræning af vandet. Dette betyder, at du kan nyde et mere rent og hygiejnisk badeværelse, da vandet hurtigt drænes væk og ikke stagnerer i afløbet. Desuden er afløbet nemt at rengøre, hvilket gør vedligeholdelsen af dit badeværelse meget lettere.

chevron-down