Hvordan forholder du dig til trends?

Der er mange, der går op i det her med trends; at deres badeværelse skal afspejle de nyeste trends, som de har set i bladene eller på de sociale medier.

Du får derfor her nogle af mine tanker omkring, hvordan du med fordel kan forholde dig til trends, når du skal indrette dit badeværelse.

Trends er et øjebliksbillede

Hvis jeg skal være ærlig, så går jeg ikke så meget op i trends. Og det synes jeg af gode grunde heller ikke, at du skal, når du skal indrette dit badeværelse. Fordi trends er et øjebliksbillede; det der trender i dag, trender ikke nødvendigvis i morgen.

Jeg fortæller altid mine kunder, at de skal lave det, de selv har lyst til at se på - det er deres badeværelse. Og det er et rum, de skal se på hver dag i (forhåbentligt) mange år. Så hvis du spørger mig: glem alt hvad der hedder trends.

Brug trends som inspiration

Hvis sildeben trender (som det gør i dag anno 2020/2021), og det er det, du gerne vil have på dit badeværelse, skal du selvfølgelig bare vælge det. Det er fedt at bruge trends som inspiration. Men det skal være, fordi du bliver glad af at se på det, og ikke fordi det er en trend.

Tænk ikke på fremtidigt salg

Jeg har oplevet, at folk spørger mig: “Hvad så hvis mit hus skal sælges om 10 år? Skal jeg indtænke det, når jeg laver badeværelset?”. Og her er mit svar: nej, det skal du ikke!

Du skal lave det badeværelse, du har lyst til at se på i de 10 år, du skal bo der. Så kan de nye, der flytter ind lave det badeværelse, de har lyst til at se på i de efterfølgende 10 år.

Hvis du skal sælge indenfor et par år

Hvis du siger til mig, at du skal sælge huset inden for 2-3 år, er det lidt noget andet. Så vil det være min anbefaling at lave det mere klassisk, så det appellerer bredt, og hvor der ikke er for mange udskejelser. Men det skal jo stadig være noget, du selv har lyst til at bruge i de 2-3 år!

Badeværelset skal give dig glæde

Min anbefaling er altså helt klart, at du skal give den gas med at lave det badeværelse, du selv har lyst til at se på, og som giver dig en tilfredsstillelse i dagligdagen - uanset tidens trends.

Det må godt være sådan, at når du går ud på dit badeværelse, så føler du en glæde ved at være der. Det er jo et rum, du benytter hver evig eneste dag.

Faktum er, at badeværelset er gået fra at være et funktionsrum til at være en form for wellness-rum, og det giver nogle krav; det skal være hyggeligt, det skal være indbydende, og man skal have lyst til at være derude. Og her er det dig, der er dommeren.

Vil du have hjælp til, hvordan du indretter dit badeværelse?

Så vil jeg anbefale, at du læser mit blogindlæg omkring indretning af badeværelset.

Du kan også altid få hjælp af en indretningskonsulent, som kan være din sparringspartner gennem hele projektet.

chevron-down