Opgradér dine havefliser

Med keramiske fliser får du en mere modstandsdygtig flise, end de traditionelle betonhavefliser. Du løfter desuden hele udseendet for haven med de smukke 60x60 fliser.

SLIDSTÆRK OG SKRIDSIKKER
Hos Bad & Fliser tilbyder vi Outdoor-serien, som er utrolig slidstærke fliser. Med en tykkelse på 20-30 mm, kan Outdoor-serien både bruges til terrasser, ved pool, indkørsler og stier. Desuden er fliserne skabt med en ru, og dermed skridsikker overflade, hvilket gør den god til både børnefamilier og til festlige lejligheder.
OBS: Skal du bruge en haveflise i indkørslen, skal den være 30 mm i tykkelsen, og støbes fast.

ANDRE HAVEFLISER
Ud over Outdoor-serien, fås mange af vores andre fliser faktisk også som havefliser. Når man bestiller haveflisen, vil den altid være 20 eller 30 mm.
Det betyder at du kan bruge den samme flise indenfor, og købe den samme version til havefliser. Se fx denne smukke Tombe.
Når du kigger på fliserne online, kan du nederst se om de kan købe i haveflise udgaven.

FORDELE
En stor fordel ved at bruge keramiske havefliser er, at de ikke suger vand, hvilket gør dem frostsikre. Det sikrer samtidig, at alger og mos ikke kan gro på haveflisen. En anden stor fordel er, at flisen kan lægges direkte på grus, græs eller sand.
Se noget af vores udvalg her.

 

KØB EKSTRA FLISER
Vi anbefaler altid, at du køber ekstra fliser, så du er sikker på at have nok.
Her er tre gode grunde til hvorfor:

  1. Hvis du skal skære fliser til kanter eller hjørner, kan der opstå flisespild.
  2. Hvis du skal skære i fliserne, kan du være uheldig, at der er nogen, der knækker.
  3. Hvis der med tiden er en flise, der knækker, vil der være brug for at få den skiftet ud.

Du kan selvfølgelig altid lave en ny bestilling af den samme flise, men her skal du være bevidst omkring, at der er risiko for, at fliserne kommer fra en anden brænding og dermed vil være ulig sammenlignet med farven på de gamle fliser.

Har du ikke på forhånd rådført dig med din håndværker omkring, hvor mange fliser du skal bruge, anbefaler vi, at du gør det, inden du bestiller.

chevron-down