Beton-look

Tilpas søgning
Farve
Størrelse
Lager
Serie
Overflade
Skarpskåret
Fliseform

Keramiske fliser beton-look

Keramiske fliser med beton-look er en tidløs og smuk flise, der både inviterer naturen med inden for i hjemmet, og som passer godt ind i mange forskellige typer af indretningsstile – lige fra det industrielle look til det minimalistiske. En flise i beton-look er et klassisk valg, hvis du gerne vil give din bolig kant, men samtidig ikke ønsker, at det skal stikke for meget ud. Det giver din indretning ro og tidløs æstetik.

Læs mere
Tilpas søgning
Farve
Størrelse
Lager
Serie
Overflade
Skarpskåret
Fliseform

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Skab forskellige udtryk med forskellige overflader

Vores keramiske fliser med beton-look fås i forskellige overflader. Du kan vælge mellem mat, poleret og ru overflade, som hver især giver et særligt udtryk i dit hjem.

Den polerede overflade har et næsten “skinnende” look, mens den matte og ru overflade begge har et mere neutralt udtryk. Det er derfor smag og behag, hvilken overflade der bedst matcher dine ønsker og din indretningsstil.

Flere shades of grey

Vil du også gerne have den urbane feeling i dit hjem? Så skal du blot se vores udvalg af beton-fliser. Beton er nemlig ikke bare beton. Og derfor har vi et stort sortiment af forskellige nuancer i grå. Du kan få en flise, der næsten er sort, og du kan få en med nuancer af brun. Derudover kan du selvfølgelig få lyse- og mørkegrå i forskellige nuancer. Find den nuance af grå, der passer bedst til dig og dit hjem.

Skalér op – og få et smukt resultat

Less is more, lyder et kendt citat. Og det passer perfekt på betonflisen. Betonflisen er enkel, og netop derfor fremstår den eksklusiv. Vælg endda at implementere store fliser i rummet. De store flader vil give et smukt og elegant udtryk i dit hjem.

Vores fliser kommer i forskellige størrelser, så du skal selvfølgelig vælge den flisestørrelse, der passer bedst til rummet. Er du i tvivl om, hvad der vil være bedst for netop dit badeværelse eller bryggers, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi er klar med vejledning, så du får det bedst mulige resultat.

Arkitektonisk, skulpturelt og sanseligt

Beton har i mange år været udskældt og forbundet med massebyggeri. Sådan er det slet ikke længere. Flere og flere arkitekter bruger beton i deres arkitektur, fordi det netop har uendelige anvendelsesmuligheder, og fordi det kan kombineres med et væld af andre materialer.

Beton er sanseligt og skulpturelt. Og så matcher beton smukt de hvide overflader, mens det også går godt i spænd med organiske materialer som træ. Har du svært ved at forestille dig, hvordan du skal kombinere fliser med beton-look med resten af dit hjem? Tag et kig i vores showroom og få inspiration til, hvordan dit hjem skal se ud.

Find de rette produkter til vedligehold

Når du har valgt den endelige flise, anbefaler vi altid, at du orienterer dig om, hvilken behandling din flise behøver. Det er nemlig vigtigt, at du bruger de rette produkter til vedligehold af din flise. Selvom de keramiske fliser er enormt slidstærke, skal de stadig have den rette behandling.

Vi har en lang række produkter, der er særligt anvendelige på netop keramiske fliser. Find dine produkter i vores sortiment - og spørg endelig om råd, hvis du ikke kan finde det, du søger. Vi vil altid anbefale vores produkter, når du køber fliser her hos os.

chevron-down