Elegante og kontrastfyldte badeværelser

Inspirationsunivers

Da Morten og hans kone fra Lynge skulle starte renoveringen af deres badeværelser, startede den store proces med at finde inspirationskilder. Her besøgte de vores showroom i Glostrup, som består af 3.000 m2 inspirationsunivers med alt til badeværelset.

Udfordringen med de rum der skulle renoveres, var at huset havde været en institutionsbygning som trængte til en komplet renovering. Her hjalp vores indretningskonsulent Leif, med 3D tegninger og forslag til hvordan de kunne skabe deres drømme badeværelser.

Et rum til afslapning

Det vigtigste for Morten var at der var god plads på badeværelserne, hvor funktionalitet og design skulle være i førersædet. Badeværelsernes vigtigste opgave var at skabe et rum til en hyggelig stund i weekenden, hvor badekarret kunne fyldes op og være et sted til afslapning. Men også hvor funktionaliteten skulle fungere til en travl hverdag.

Valget af fliser

Det lille badeværelse er 4 m2 og det store badeværelse er 10 m2. Begge badeværelser har samme udtryk, for at skabe en sammenhæng mellem gang og rum.
På begge badeværelser er der valgt den udtryksfulde Tombe Nero, som har et spil i overfladen, der gør at skidt og snavs ikke ses så tydeligt.

Møbler og armaturer

For at skabe et kontrastfyldt rum med de mørke fliser, er der valgt hvide INR Grand Classic vaskmøbler, hvide vægge og klare glasvægge til bruseområderne.
Møblerne fra INR er et oplagt valg når man går efter det klassiske og elegante design. Grand Classic er forseglet med overfladebehandlingen TX Top Extreme som beskytter mod fugt og stød i mange år fremover.

Alle armaturer på badeværelserne er fra mærket Revolution, som fås i 21 forskellige overflader. I denne case er der valgt den mat sorte PVD overfalde og krom, som igen er med til at skabe et kontrastfyldt udtryk sammen med de hvide møbler.

chevron-down