Derfor skal du have en håndklædetørre i dit hjem

Når man først har haft en håndklædetørre, kan man ikke undvære det igen. Lune og tørre håndklæder, giver lige lidt ekstra luksus og velvære i hverdagen.

Der findes tre typer håndklædetørre:

1.
Håndklædetørre med strøm funktion
2.
Håndklædetørre med varmvandsfunktion
3.
Kombi funktion

Hvis du køber en håndklædetørre hvor den varmer ved strøm, kan du selv sætte den op, hvis du har strømudtag på dit badeværelse. Den kan desuden bruges hele året til at holde dine håndklæder tørre.

Når man vælger en håndklædetørre med varmvandsfunktion, skal en håndværker ud at sætte den til.

Der er også en sidste mulighed, som er en kombination. En håndklædetørre med varmvandsfunktion, hvor en strøm patron sættes til, så man kan man både kan have tørre og varme håndklæder både sommer og vinter (hvor man typisk har slukket for den vandbårne varme)

 

  • Vidste du, at varmen oftest er på 30-45 grader, for at holde håndklæderne på en dejlig varm temperatur.
Hvilke størrelser findes håndklædetørre i?

Vi har mange forskellige modeller, alt efter størrelsen på dit badeværelse. Du kan både få dem, så stangen er horisontal og vertikal. De fås i flere farver og overflader – kom endelig forbi vores showroom og se hvilket der passer bedst ind i dit badeværelse.

Som noget helt nyt er der faktisk også en fjerde type håndklædetørre, nu kan man få indbygget rørene i væggen. På den måde er varmen i væggen, og man skal kun sætte en simpel krog op, for at håndklæderne kan hænge op af den varme væg.

Se vores udvalg af Strømberg håndklædetørre her.

chevron-down