Kuma

Fra jysk muld til europæiske himmelstrøg

KUMA har siden sin opstart i 1988 i Gadbjerg ved Vejle haft raketfart på. Fra at være en mindre virksomhed har KUMA udviklet sig til at blive en af de ledende aktører af bordplader på den danske designscene. Selvom den voksende succes har bredt sig til intet mindre end 13 forskellige lande rundt om i Europa, har KUMA stadig benene placeret solidt i den jyske muld. De skaber troværdige og holdbare helstøbte vaske og bordplader til designglade kunder verden over.

Læs mere

Kuma sortiment

Vaske

Dine designdrømme bliver gjort til virkelighed

I KUMAs design er det tydeligt, at der er plads til kunden sammen med deres fokus på kvalitet og fleksibilitet. Netop fleksibilitet er et nøgleord hos KUMA, der designer bordplader og vaske nøje tilpasset dine ønsker.

Hos KUMA kan du vælge mellem et hav af farver og materialer til din nye håndvask, og bordpladerne produceres efter individuelle mål, så du kan få lige præcis det unikke look, du søger

På den måde får du et personligt produkt, som ingen andre har magen til, og som kan gøre selv de største designdrømme til virkelighed. Samtidig bærer KUMA-design præg af de små detaljer, der gør den store forskel for helhedsindtrykket.

Miljøansvarlig produktion med fokus på lang levetid

Fælles for de materialer, KUMA bruger til produktion af bordplader og vaske, er deres slidstærke overflade og nemme vedligehold. Det falder helt i tråd med virksomhedens nøje fokus på miljø og bæredygtighed. Dit badeværelse skal holde sig pænt de næste mange år, så du ikke behøver at skifte interiøret ud.

Hos KUMA arbejder de aktivt på at reducere belastningen af miljøet. Det gør de til dels gennem et samarbejde med Green Network, der har til formål at skabe større bæredygtighed inden for blandt andet arbejdsmiljø og miljø generelt. Det samarbejde forpligter, og derfor har KUMA gjort en stor indsats, som har givet dem et diplom for deres ekstraordinære fokus miljøansvarlighed.

chevron-down