Hvidt

Fokus på tidens trends

Når det kommer til sanitet, er det vigtigt at skabe kvalitetssikre produkter, som badekar, vaske, afløb og bundventiler, der orienterer sig mod forbrugeren og deres ønsker.

Det har vi forsøgt at opnå med produkterne i HVIDT, der er udviklet i samarbejde med Bad & Fliser og med fokus på forbrugernes ønsker og tidens trends. Det er et designsamarbejde, der netop tager afsæt i tidens trends, men også i de produkter der mangler på markedet.

Læs mere

Hvidt sortiment

Badekar
Vaske
Afløb
Bundventil

Hvad du ønsker, skal du få

HVIDT har dermed gjort det muligt, at vi hos Bad & Fliser kan tilbyde vores kunder unikke produkter til badeværelset. Uanset om du er til de klassiske modeller eller til former, der skiller sig ud, kan du finde det i sortimentet hos HVIDT.

Du kan som forbruger også være sikker på, at du køber et produkt, der er af højeste kvalitet. HVIDT er nemlig ikke kun kendt for design, der følger tidens trends. Det er også et brand, der er anerkendt for kvaliteten af deres produkter.

Med løbende kvalitetskontrol under produktion og transport, sikrer HVIDT, at hvert eneste sanitetsprodukt lever op til deres kvalitetsstandard.

Hårdført materiale med lang levetid

HVIDT mener, at kvalitet betaler sig. Og den overbevisning deler vi til fulde. Sanitetsprodukterne fra HVIDT kommer derfor også i gennemfarvet komposit. Det betyder ganske enkelt, at materialet er gennemført.

Komposit er kendetegnet ved at være mere hårdført og nemmere at vedligeholde. Samtidig er det et materiale, der ikke bliver misfarvet med tiden. Materialet kan repareres, hvilket sikrer en lang levetid på de produkter, der kommer fra HVIDT. Det er både bæredygtigt og smart.

chevron-down