T-Edge

T-Edge fra Ceramica Globo består af et stort udvalg af smukke og elegante vaske til det moderne badeværelse.

Læs mere

T-Edge sortiment

Vaske

Væghængt eller direkte på bordpladen

Foretrækker du din vask væghængt eller på dit vaskemøblets bordplade?

Begge dele er mulige, når du vælger en af vaskene fra T-Edge-kollektionen, der kommer i Globos Bagno di Colore keramiknuancer.

Ønsker du en væghængt vask, kan det giver mere luft og rum omkring vaskemøblet – det kan være en fordel, hvis du har et lille badeværelse og pladsen er komprimeret.

Runde og bløde, kantede og skarpe

I det store udvalg af vaske fra T-Edge finder du både mindre og større vaske, bløde og runde former, kantede og skarpe.

Hvilken form du foretrækker, er helt op til dig. En god idé kan være at kigge på resten af formsproget på dit badeværelse. Vil du gerne have en rød tråd, kan det være smukt at sætte en rund vask sammen med armaturer i bløde former og et ovalt eller rundt spejl. Men det kan også give kant til dit badeværelse, hvis du forsøger at bryde formerne op og skabe liv med forskellige former – og så kan en kantet vask være det helt rigtige.

Rummeligt og elegant design

Fælles for designet, der gennemsyrer hele kollektionen, er dets rummelighed og elegance. Og det helt særlige ved vaske fra serien, er deres supertynde kanter på kun 6 mm.

De papirtynde sider understreger vaskenes elegante udtryk og bliver muligt takket være den patenterede GLOBOTHIN® keramik-blanding. Den sikrer det tynde look – og du skal ikke være bekymret for, om vasken bliver skrøbelig. For den særlige blanding sikrer også større glans og styrke.

chevron-down