Fischer

Fritstående badekar i mat-hvid akryl

Fischer tilbyder et eksklusivt sortiment af fritstående akrylbadekar, der er udvalgt i samarbejde med Bad & Fliser. Du finder dem simpelthen ikke andre steder.

Akrylbadekarret har været det oplagte valg til badeværelset i mange år, da det både er et pris- og rengøringsvenligt materiale.

Det typiske akrylbadekar har dog en blank overflade, og det er tydeligt, at forbrugeren mangler et mat alternativ på markedet. Og den bold har Fischer grebet.

Læs mere

Fischer sortiment

Badekar

Et prisvenligt alternativ til kompositbadekarret

Det matte udtryk har vundet sit indpas i den nordiske indretning, og det har blandt andet banet vejen for kompositbadekarrene. De udvalgte badekar i Fischers sortimentet tager derfor udgangspunkt i, hvad der rør sig på markedet inden for kompositbadekar.

Den hvide farve, den matte overflade og det nordiske design gør, at de matte akrylbadekar fra Fischer rammer lige ned i tidens trends og er et oplagt alternativ til kompositbadekarret.

Akryl er samtidig et mere prisvenligt materiale end komposit. Fischers matte akrylbadekar er derfor ideelle til dig, der gerne vil have det nordiske udtryk – uden at gå på kompromis med pris og kvalitet.

Et materiale med nem vedligeholdelse

Det matte akrylbadekar har den samme rengøringsvenlighed, som du kender det fra det traditionelle blanke akrylbadekar. Materialet tåler alle rengøringsmidler og er nem at vedligeholde.

chevron-down