Stone

Decor Walther – Stone

Diskret luksus i tidløst design og solidt håndværk er det, der kendetegner tyske Decor Walthers tilbehørsserie Stone. Serien består af alt fra toiletrulle- og håndklædeholdere til sæbedispensere og kleenex-boxe.

Det er ikke kun de rigtige fliser, armatur og håndvask, der sætter stilen på dit badeværelse – det gør tilbehøret også. Med det kan du understrege rummets udtryk og sætte den perfekte prik over i’et.

Læs mere

Stone sortiment

HÅNDKLÆDESTANG
HÅNDKLÆDETØRRER
TOILETPAPIRHOLDER
TOILETBØRSTEHOLDER
TOILETRULLEHOLDER
SÆBEDISPENSER
SÆBESKÅL
MAKE-UP SPEJL
KLEENEXHOLDER
BAKKE
TABURET
HYLDE

Et holdbart og tidløst design

Decor Walther fremstiller badeværelsestilbehør med særligt tre værdier for øje: Tidløshed, diskret luksus og høj kvalitet. Det gennemsyrer også Stone-serien, der emmer af tidløs luksus i sit enkle og stilrene formsprog.

De runde og bløde former på alt fra makeup-spejl til toiletbørste kan være med til at give rummet et ensartet og helstøbt udtryk.

Designet er tidløst, men samtidig moderne – hverken trendy eller forældet, men opstår i spændet midt imellem. Det giver dig et holdbart design, som du vil nyde at se på i mange år frem.

Håndværk og bæredygtighed går hånd i hånd

Vil du gerne bidrage til et grønnere klima, men samtidig have smukt og lækkert design? Så er Stone-serien et godt bud til dig. Overfladematerialet er 100% genanvendeligt og blødt som silke, når du stryger fingrene hen over. Det giver den diskrete luksus på dit badeværelse.

Stone-serien er lavet ud af slidstærke og robuste materialer, der sikrer dig et holdbart produkt til dit badeværelse. Og håndværket er ikke til at sætte en finger på. Det gør Decor Walther til gengæld på alle produkter, før de sendes ud.

Alt samles i hånden for at få den bedste føling med produkterne, så du som kunde sikres den ypperste kvalitet

Hvid minimalisme til dit badeværelse

Drømmer du om hvide smukke detaljer på dit badeværelse? Med Stone-serien kan du give dit velværerum et hvidt touch af minimalisme, når det er bedst.

Hvad enten du har valgt hvide, grå eller andre nuancer på dine fliser, vil det hvide tilbehør give et klassisk og stilfuldt sammenspil på badeværelset.

chevron-down