Fliser i storformat

Det kan tage lang tid at beslutte, hvilke fliser der skal være på dit nye badeværelse. Eller i resten af dit hjem for den sags skyld. Der findes et væld af smukke produkter, du kan indrette med, når du står over for en renovering eller nybyg. Forpustet? Lad os tage en ting ad gangen. Hos Bad & Fliser har vi stor erfaring med valg af fliser til dit badeværelse, bryggers eller køkken.

Det er en gylden tommelfingerregel, at store fliser giver et mere harmonisk og roligt udtryk i rummet. Der er nemlig færre fuger til at skabe uro. Fliser i storformat kan også bidrage til at skabe en visuel fornemmelse af, at rummet er større, end det faktisk er.

De store fliser har mange anvendelsesmuligheder. Mange bruger dem på vægge i badeværelset, men de kan også pryde en væg i din stue, hvis det er det, du ønsker. Derudover kan du vælge at bruge de store flader på dine gulve. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan du kan anvende keramiske storformatfliser i dit hjem.

Find fliser i storformat i forskellige størrelser

Er du på udkig efter fliser, der kan danne store, rene linjer på dit badeværelse eller et andet rum? Her på siden finder du storformat-fliser i forskellige størrelser. Storformat omfatter fliser i målene 120x120 cm og opefter, så du kan få den størrelse, der bedst passer til dit projekt. Storformat findes efterhånden i så store størrelser, at du ofte kan få fliser, der går fra væg til væg eller fra gulv til loft.

Skær flisen til for flot finish

Du skal ikke lade dig afskrække, hvis du ønsker store fliser, men har et rum med skæve vinkler eller skråvægge. Det kan sagtens lade sig gøre at implementere de store flader hos dig.

Der er nemlig mulighed for at skære de store fliser til, så de passer ind i netop dit rum. Har du et ønske om keramiske fliser i storformat, skal du endelig tage kontakt til os. Vi vil hellere end gerne hjælpe dig med at komme godt og flot i mål. Det er vigtigt for os, at vores kunder nyder godt af vores årelange ekspertise - også når det kommer til fliser i storformat.

Flise serie Arceto flise farver i grønne nuancer
Bad og fliser storformat fliser

Skal du lave dit eget spisebord?

De store fliser har et væld af anvendelsesmuligheder. I takt med at det bliver mere populært at kaste sig ud i diverse DIY-projekter, sælger vi også flere og flere af de store fliser. Det gør vi, fordi mange giver sig i kast med at lave deres eget spisebord, hvor der ligger en flot stor flise på toppen. Det giver et smukt udtryk - og så får du et spisebord, der kan holde til daglig brug.

Gå på opdagelse i vores sortiment, og find fliser i alle størrelser og farver. Ønsker du en stor flise i en farve, du ikke umiddelbart kan se på vores hjemmeside, hører vi gerne fra dig. Vi vil nemlig hellere end gerne hjælpe dig i mål med dit DIY-projekt. Det samme gælder selvfølgelig, hvis du er på jagt efter fliser til badeværelse, køkken eller noget helt tredje. Fortæl os, hvad du søger. Så finder vi det til dig.

Gå på opdagelse i vores inspirationsunivers

Har du svært ved at forestille dig, hvordan de store fliser kan tage sig ud i en indretning? Besøg vores online inspirationsunivers og se eksempler på, hvad du kan bruge fliser i storformat til.

Få inspiration i vores showroom og se, hvilke fliser du kan få i storformat. Kig ind, og lad en af vores medarbejdere hjælpe dig med at finde de helt rigtige fliser.

Gå til Inspirationsunivers
chevron-down