Billede ID: 102474
"
Det her er på mange måder en unik case, selv for en garvet spiller som mig.
Leif Baltzer

Det findes ikke mere eksklusivt end Versace

Sådan endte vi med et Versace-badeværelse

Huset var faktisk slet ikke bygget, da vi gik i gang med at designe badeværelset. Designet tog derfor udgangspunkt i en arkitekttegning.

I forbindelse med et besøg i vores showroom i Glostrup så kunden vores Versace-miljø. Og dét skulle de altså bare have. Vi skulle herefter tegne det op, så det passede til deres rum

Arkitekten havde tegnet badeværelset, så der var vinduer på to af væggene og døren på en tredje. Det vil sige, at der kun var én væg fri.

Tanken om at man kan nøjes med én fri væg på badeværelset holder ikke en meter. Det ville give for mange udfordringer med de ting, der skulle være plads til. Arkitekten måtte derfor tegne det om. Huset var jo endnu ikke bygget, da jeg fik opgaven.

Et badeværelse der giver en wauw-følelse

Du ser væggen med håndvasken som det første, når du kommer ind i rummet. Det er derfor, at det er den væg, der sker mest på. Hele ideen var, at man skulle komme ind og tænke “WAUW”.

Flisen foran håndvasken ligner en løber eller et tæppe, hvilket er lidt exceptionelt. I flisen har man indgraveret Medusa og bølgerne, som er kendetegnet for Versace. Det er helt unikt og bidrager virkelig til “wauw”-følelsen.

"
Selvom bølgen er kendetegnet for Versace, kan de ikke mønster-beskytte den. Det er nemlig et tegn, man har fundet brugt i huletegninger hos mayaerne og inkaerne.

Fremhæv unikke detaljer med bruseløsning i glas

Bruseløsningen er blevet lavet i klart glas. Det giver luft i rummet, samtidig med at man kan se de unikke detaljer i bruseområdet.

Læs mere om hvordan du vælger den rigtige bruseløsning hos Bad & Fliser.

Udover det smukke guld armatur - der er en dekoration i sig selv - er der også blevet opsat de her helt specielle mosaikker fra Versace. Mosaikkerne skaber et mønster, der nærmest får det til at ligne et vandfald bag brusearmaturet.

Fliserne skaber det eksklusive look

Hele flisearbejdet er bare high-level. Det er fliserne, der skaber det eksklusive look. Og det er netop det, Versace står for. Man får ikke det her look på samme måde med andre fliser.

Du kan sådan set godt finde fliser med marmor-look, der er billigere, og som giver nogenlunde det samme udtryk som Versace. Problemet er bare, at du ikke kan lave alt det andet.

De mønstrede fliser skaber versace-looket

Alle de mønstrede fliser er jo sådan set dét, der skaber looket af Versace. Og det er dem, der får folk til at sige “WAUW”. Dekorationen med mosaikker inde i bruseområdet består af 7 forskellige fliser, der alle er fra Versace. De findes ikke andre steder.

Så sidder du måske og tænker “jamen, er det ikke dyrt at få lavet et badeværelse som dette?”, og der er svaret et rungende ja - det koster kassen.

Kan man få det eksklusive look uden Versace?

Hvis du er på udkig efter det her ekstremt eksklusive look, er vi altså ovre i Versace.

Men når det kommer til stykket, synes mange, at det alligevel bliver lige over-the-top, og her kan du godt komme langt med keramiske fliser med marmor-look.

Det handler om at bygget stilen, så den rammer det eksklusive look, uden at det bliver over-the-top.

På det her badeværelse har vi blandt andet valgt et bord fra Globo til håndvasken frem for Versace. Versace har et bord, der minder om, men det er bare for meget. Det passer slet ikke til den danske smag. Der holder Globo bare 100% og er et godt supplement til stilen.

Vil du have hjælp til at komme i mål med det rigtige look?

Kontakt os og få sparring med en af vores indretningskonsulenter omkring dit badeværelsesprojekt.
OK - Book Møde - indretningskonsulent
chevron-down