Vasketøjskurve

Tilpas søgning
Farve
Materiale
Mål
Kapacitet
Serie
Brand

Vasketøjskurve

I dag kaster vi gerne vores kærlighed over ethvert rum i vores bolig, så det tager sig bedst muligt ud. Det hænger selvfølgelig sammen med, at vi gladeligt viser vores bolig frem: Ikke kun til vores gæster, men også på sociale medier. Boligblade, Pinterest og Instagram fortæller os dagligt, hvordan de nyeste boligtrends ser ud, og dem vil mange af os gerne følge.

I gamle dage var gæsterne forbeholdt den fine spisestue, den fine stue og gæstetoiletter. Nu kommer gæsterne ind alle steder. Derfor tænker vi mere og mere over alle elementer i vores indretning. Det gælder alt lige fra vasketøjskurve til alt andet tilbehør i hjemmet

Læs mere
Tilpas søgning
Farve
Materiale
Mål
Kapacitet
Serie
Brand

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Find den perfekte vasketøjskurv

Har du fået lavet dit drømmebadeværelse, skal du også have tilbehør, der komplementerer det. Hos Bad & Fliser har vi et stort sortiment bestående af vasketøjskurve til alle slags hjem. Her får du mulighed for at håndplukke den vasketøjskurv, der dækker dine behov. Både når det kommer til praktik og æstetik.

En vasketøjskurv bliver brugt hver evig eneste dag, så derfor er den mere end blot en flot genstand i dit hjem. Den skal fungere og hjælpe dig i det daglige. Derfor er vores udvalg repræsenteret af kurve, der kan alt det, de skal.

Vælg størrelse ud fra dit vaskebehov

Bor du alene, er det ikke nødvendigt at have en stor vasketøjskurv. Er I til gengæld en familie på to, fire eller måske seks, får størrelsen på vasketøjskurve en helt ny betydning.

De fleste af de vasketøjskurve du finder i vores sortiment kommer i forskellige størrelser for bedst muligt at imødekomme dit behov.

Er den største model stadig for lille, kan du jo kombinere to og få ren vasketøjsluksus. Det kan nemlig være motiverende at have et vasketøjssystem, der fungerer upåklageligt.

Vasketøjskurve med lukkefunktion og aftagelig pose

En vasketøjskurv skal også være praktisk. Bor du i et hus, hvor vasketøjskurvens placering er lige ved siden af vaskemaskinen, er der ikke meget, du skal tænke over, når du vælger din model. Her behøver du faktisk kun forholde dig til udseende.

Bor du derimod i en husstand, hvor vaskemaskinen er i kælderen og vasketøjskurven på første sal? Så bør du overveje en vasketøjskurv med aftagelig pose, du nemt kan tage med på farten.

Vi har også modeller, hvor poserne har en lukkefunktion eller modeller med låg. Det sikrer dig, at der ikke kommer lugt fra din vasketøjskurv.

Hvor skal din vasketøjskurv stå?

Tænk over hvor din vasketøjskurv skal stå placeret i dit hjem. Skal den stå på dit badeværelse eller i dit bryggers? Så bør du overveje, om du skal have en vasketøjskurv med gummifødder, der egner sig særligt godt til rum, hvor der er risiko for våde gulve.

En vasketøjskurv i filt vil ikke være den bedste løsning, hvis der jævnligt ligger vand på gulvet fra bruseren eller fra våde vinterstøvler i entreen.

Rustik eller blød æstetik

En vasketøjskurv kan være med til at skabe en helhed i rummets indretning. Et badeværelse, bryggers eller entre vil ofte have kolde overflader bestående af fliser og klinker på både vægge og gulv. Derfor kan du vælge en vasketøjskurv med bløde stofdetaljer, der giver modspil til det kliniske look.

Vælg en vasketøjskurv i flettet filt, naturlig bomuld og med læderdetaljer såsom håndtag eller syninger. Gå gerne efter en farve der ikke går i et med fliserne, men i stedet skaber kontrast i rummet og bliver en del af indretningen

Valget af vasketøjskurv handler i sidste ende om subjektive præferencer. Uanset om du er til det rustikke eller bløde look, har vi begge dele i vores sortiment.

En vasketøjskurv er ikke bare en vasketøjskurv

En vasketøjskurv er ikke længere blot en vasketøjskurv. Vi synes i hvert fald, dit hjem fortjener en flot en af slagsen - derfor er vores udvalg bredt.

Tænk dig om. Tag udgangspunkt i din personlige stil og overvej, hvordan den skal fungere i hverdagen. En vasketøjskurv er nødt til at imødekomme dine daglige behov for vasketøj.

Se dig om i vores inspirationsunivers

Har du svært ved at gennemskue, hvordan en vasketøjskurv kan tage sig flot ud i dit hjem? Tag et kig i vores online inspirationsunivers og se, hvordan vi placerer dem i vores udstillinger.

Brug også de sociale medier til inspiration. Så ender du i hvert fald med at få en lækker vasketøjskurv, du gerne vil vise frem.

chevron-down