Opbevaringskurve

Tilpas søgning
Farve
Materiale
Mål

Opbevaringskurve – smukke og praktiske på dit badeværelse

Med opbevaringskurve kan du give indretningen et både smukt og praktisk løft. De anvendelige kurve er uundværlige på dit badeværelse, hvor de både er funktionelle og æstetiske.

Hos Bad & Fliser har vi et udvalg af kurve til opbevaring i et stilfuldt design, som passer ind på ethvert moderne badeværelse. Find din favorit på siden her – der er noget for enhver smag.

Læs mere
Tilpas søgning
Farve
Materiale
Mål

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Hold orden på dine toiletsager

Tandpasta, du aldrig kan finde, hårelastikker, der flyder over det hele, og hårprodukter, der ligger hulter til bulter. Kender du det billede hjemme på dit eget badeværelse?

Med praktiske opbevaringskurve kan du holde styr på alle dine toiletsager, så de altid er samlet ét sted. Det gør det let at finde, når du skal bruge et bestemt stylingprodukt til dit hår, eller når du hurtigt skal gribe tandpastaen.

I kurvene kan du opbevare alle de små ting, der hurtigt giver et rodet udtryk – både udenfor og indenfor skabene. Det giver ro i både indretning og hoved.

Put håndklæder eller toiletpapir i dine opbevaringskurve

Fælles for alle vores kurve til opbevaring på siden her er, at de alle har et stilrent og enkelt design. Derfor er de smukke at have stående fremme som en del af indretningen.

Læg eksempelvis dine håndklæder sammen og opbevar dem i en kurv på badeværelset, så du hurtigt kan få fat i et rent, når du træder ud af badet. Du kan også bruge små kurve til at gemme smykker og andet i og sætte dem på en lille hylde på dit badeværelse.

Det er så irriterende, når toiletpapiret slipper op, mens du sidder på toilettet. Har du det i en smuk kurv tæt ved toilettet, er det nemt at få fat i, samtidig med at praktik og æstetik smelter sammen.

Opbevaringskurve i forskellige størrelser

Har du et stort badeværelse, der skal rumme en stor familie, så kræver det ofte også store opbevaringsmuligheder. Med en stor opbevaringskurv kan du få plads til håndklæder eller andet nips til hele familien.

Har du i stedet brug for små, søde kurve til at sætte på en hylde eller til at passe ind i et lille skab, kan du også finde det her hos os.

Vi har kurve til opbevaring i forskellige størrelser, så der er noget for ethvert behov.

Naturmaterialer giver varme i indretningen

Flere af vores kurve til opbevaring er lavet i naturmaterialer. Det giver din indretning en helt særlig varme og stemning.

På den måde kan du tage naturen med inden for ­– og de varme naturmaterialer matcher både sorte, hvide og andre farver smukt. Blød eksempelvis dramatisk sort op med de bløde nuancer fra naturkurve, eller match dine træmøbler på badeværelset med de samme afdæmpede nuancer.

Uanset hvad giver kurvene liv til din badeværelsesindretning.

Brug opbevaringskurve overalt i din bolig

Opbevaringskurve er ikke bare anvendelige på dit badeværelse til toiletsager, håndklæder, toiletpapir og meget andet. Du kan også bruge dem andre steder i din bolig. Hvis du vil skabe lidt nyt liv i din indretning, er kurve en god og let løsning.

Sæt gerne en kurv til opbevaring i din dagligstue. Her kan du lægge bløde plaider i, så de hurtigt kan findes frem en kold vinterdag, når der skal hygges med en god bog på sofaen.

Eller brug dem til at opbevare børnenes legetøj på en ryddelig og samtidig smuk måde. Så er der orden i tingene, og børnene kan hurtigt finde det legetøj, de leder efter.

Få inspiration i vores showroom – vi står klar til at tage imod dig

Her finder du masser af inspiration i vores mere end 100 opstillede badmiljøer, der giver dig et ægte billede af, hvordan dit badeværelse kan komme til at se ud.

Vi står altid klar til at tage imod dig og dine ønsker, og vi hjælper gerne med gode råd og vejledning, hvis du har brug for det.

Har du ikke mulighed for at besøge os fysisk i et af vores showrooms, kan du heldigvis kigge ind virtuelt i vores online inspirationsunivers. Her får du smækket lækker inspiration direkte op på din skærm.

chevron-down