Højskabe

Tilpas søgning
Farve
Brand
Serie
Mål
Montering
Materiale
Hylder
Skuffer

Højskabe – smuk æstetik og praktik i ét

Med højskabe kan du opfylde både et æstetisk og praktisk behov på dit badeværelse.

Her får du et møbel, der er med til at sætte en stilfuld indretning, og som samtidig giver dig masser af opbevaringsplads.

Gå på udkig i vores udvalg af højskabe her og find din favorit, der passer lige ind på dit badeværelse. Vi hjælper dig også altid gerne med at finde frem til det højskab, der bedst opfylder dine ønsker og behov.

Læs mere
Tilpas søgning
Farve
Brand
Serie
Mål
Montering
Materiale
Hylder
Skuffer

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Hold styr på dine mange badeværelsesartikler

Tandbørster og tandpasta, hårelastikker, makeup, barbermaskine, parfumer, håndklæder og meget mere. Badeværelset skal have plads til et hav af artikler, når den personlige pleje skal holdes ved lige.

Med et højskab får du masser af rummelighed og plads til alle dine badeværelsesartikler. Det er en nem måde at holde dit badeværelse overskueligt og ryddeligt på. I et højskab kan du have alt samlet ét sted, så det er let for dig at finde frem, når du skal bruge de forskellige artikler.

Højskabe er praktiske til det lille badeværelse

Bor du i en lille bolig, har du sikkert også sparsomt med plads på dit badeværelse. Her er højskabe særligt gode. For på det lille badeværelse er der ikke meget gulvplads at gøre godt med, og et højskab optager kun en meget lille del af gulvet – i stedet fylder det i højden.

Og det er netop en fordel for dig, så du ikke fylder kvadratmeterne unødigt.

Det giver dig masser af opbevaringsplads, selvom du kun har småt med plads. For du får en masse hylder, hvor du kan opbevare alle dine toiletartikler.

Indret også med højskabe på det store badeværelse

Selvom højskabe er ekstra praktiske på et lille badeværelse, er de også anvendelige på det store badeværelse. Her har du masser af plads at gøre godt med, og det kan du udnytte ved at fylde rummet ud med masser af skabsplads.

Sæt eksempelvis et højskab på hver side af vasken – så er der et skab til både dig og din bedre halvdel. Og så behøver I aldrig blive uenige om, hvem der roder i skabet eller optager mest plads.

Væghængt eller på ben

Når du skal vælge højskabe til dit badeværelse, kan du både gå med væghængte varianter eller modeller med ben.

Det er ofte en smagssag, hvad du foretrækker. Det væghængte skab kan give et lettere og mere luftigt udtryk – og det kan være en fordel på et lille badeværelse.

Højskabe med ben kan derimod virke som tungere møbler. Det er dog intet problem, hvis du har et stort badeværelse med masser af plads til møblerne.

Højskabe i solide materialer

Alle vores højskabe er fremstillet af gode og solide materialer – det er din garanti for, at du har et møbel mange år frem i tiden.

For os er kvalitet afgørende, når vi udvælger de produkter, vi vil forhandle, og de leverandører, vi vil samarbejde med.

Når du vælger et højskab blandt vores udvalg, kan du derfor også være sikker på, at du får et, der kan klare hverdagens strabadser. Hvad enten det er til parret eller den store børnefamilie.

Skal vi hjælpe dig med inspiration og vejledning?

Måske har du svært ved at vælge, hvilket højskab der bedst løser dine pladsbehov og ønsker til indretning hjemme hos dig?

Hos Bad & Fliser stiller vi altid vores ekspertise til rådighed, og du er velkommen til at ringe eller aflægge os et besøg, så en af vores dygtige medarbejdere kan hjælpe dig med kompetent rådgivning.

I et af vores showrooms kan du tilmed få masser af inspiration i vores mange forskellige badmiljøer. Her er der noget for enhver smag.

Har du ikke mulighed for at aflægge os et fysisk besøg? Bare rolig. Vi har også udviklet et stort online inspirationsunivers, hvor du får inspiration til dine højskabe og badeværelse generelt.

chevron-down