Tercocer

40 års tilstedeværelse med unikke produkter

Den spanske virksomhed Tercocer har eksisteret i mere end 40 år. Gennem fire årtier har den cementeret sin plads som førende leverandør og forhandler af håndlavede produkter i naturligt materiale.

Læs mere

Tercocer sortiment

Vaske

Tercocer lever efter devisen om, at naturen bør og kan være til stede alle vegne. Også i den travle storby er det muligt at invitere naturen ind i form af marmor, træ og andre smukke stenarter.

Hos Tercocer har de sans for de skønne materialer i sådan en grad, at de ved præcis, hvor i verden de skal håndplukke dem. Derfor kommer deres produkter fra alle verdens kroge som eksempelvis Afrika og Brasilien.

Her hos Bad & Fliser er vi stolte af at kunne sælge unikke håndvaske fra Tercocer.

Værdien fremhævet i små forskelle

Tercocer arbejder med naturlige materialer. Derfor finder du heller ikke to identiske produkter. Hver sten og hvert stykke træ er forskelligt, og det vil du opdage, når du kigger på de forskellige produkter.

Det er den forskellighed, der gør produkterne unikke. Ønsker du en vask, der skiller sig ud fra mængden og understreger din personlige smag? Gå da på jagt i vores sortiment fra Tercocer.

Vaskene varierer i materiale, farve og størrelse, fordi naturlige materialer ikke indordner sig moden. Med et Tercocer-produkt får du en vask, hvor værdien ligger i det naturlige materiales tidløse udtryk.

Lavt behandlingsniveau fremhæver skønheden

Tercocer fremhæver, at deres produkter ikke defineres af hverken mode eller tendenser. Materialet er valgt, fordi det kun bliver smukkere med tiden og kan vare for evigt.

Derfor er det også essentielt for deres produktion, at materialerne behandles minimalt. Kun på den måde kan de sikre den iboende skønhed, det enkelte materiale besidder. Det er også med til at sikre, at hvert enkelt produkt er unikt og særligt.

chevron-down