Mido+

Hvis du leder efter møbler til badeværelset i høj kvalitet, til en god pris og med masser af funktionalitet, kan du godt indstille søgningen. Serien Mido+ fra Dansani er skabt med praktik for øje, så du får god rummelighed på badeværelset. Få mere plads i hverdagen med denne serie, der består af både vaskeskabe, underskabe, håndvaske, greb og spejle.

Læs mere

Mido+ sortiment

Vaskeskabe
Håndvaske
Greb
Spejle
Spejlskabe
Belysning
Skabe
Vasketøjskurv
Håndklædeholder

Udnyt pladsen bedst muligt

Hvis du har et mindre badeværelse, ved du, at det kan blive en anelse trangt. Derfor er det vigtigt at overveje størrelsen på inventaret allerede fra starten.

Mido+ består eksempelvis af håndvaske, der er små i bredden, så du både får funktionen og rummeligheden. Du kan også vælge et af seriens højskabe, der er smalle og har skuffer med fuldt udtræk.

Derved kan du nemt finde, hvad du leder efter – og få skabt luft rundt om badeværelsets elementer.

Træ eller højglans – valget er dit

Seriens brede udvalg gør sig også gældende i farveskalaen. Indretning og design er en personlig sag, og med Mido+ kan du sætte dit eget præg på rummet.

Alle modellerne er tilgængelige i seks forskellige farver, og du kan desuden vælge enten træstruktur eller højglans. Vil du have et naturligt udtryk eller et mere minimalistisk? Det er smag og behag og helt op til dig i sidste ende.

Skru op for hyggen med lys i skuffen

Hvis du ønsker at tilføje en stemningsfuld atmosfære, kan du vælge at sætte lys i din badeværelsesskuffe. Det er nemt og hurtigt at montere og er desuden batteridrevet.

Drys lidt personlighed over dit badeværelse med lys i skuffen – som samtidigt gør det nemmere at finde tandbørsten på mørke vinterdage.

Nutidigt design med lang holdbarhed

Med Mido+ får du Dansanis høje kvalitet og altid til en favorabel pris. Der er fokus på gode materialer, der kan holde i mange år fremover, og som er nemme at gøre rene.

Få optimalt med plads med den funktionelle serie Mido+, der kan skræddersys til netop din stil og dit behov.

chevron-down