Black Stone

Decor Walthers Black Stone-serie af badeværelsestilbehør er til dig, der ønsker diskret luksus på dit badeværelse.

Serien består af alt fra toiletbørsteholder og håndklædeholder til sæbedispensere og makeupspejle – alt sammen i et enkelt og stilrent design.

Læs mere

Black Stone sortiment

Håndklædestang
Håndklædetørrer
Toiletpapirholder
Toiletbørsteholder
Toiletrulleholder
Sæbedispenser
Sæbeskål
Make-up Spejl
Kleenexholder
Bakke
Taburet
Hylde

Tidløs luksus i høj kvalitet

Black Stone-serien er indbegrebet af luksuriøst design, men på en diskret og underspillet måde. Kvaliteten er ikke til at sætte en finger på, og sammen med det luksuriøse og tidløse design gør det serien helt unik.

Formsproget er enkelt og sofistikeret – larmende på en stilfærdig facon. Designet er hverken præget af trends eller forældet. Det findes i et designsprog midt imellem de to. Derfor får du tidløst design, hvad enten du har brug for en smuk holder til servietter, vatrondeller, håndklæder eller toiletpapir.

Blød overflade i 100% genanvendelige materialer

Det solide overflademateriale er 100% genanvendeligt, og det lever op til Decor Walthers tårnhøje krav til kvalitet og håndværk.

De fleste produkter i serien samles i hånden for at sikre den finføling med produkterne, der skal til for at give den bedste kvalitet til stilbevidste kunder. Materialet er bundsolidt og sikrer dig, at du har holdbare produkter de næste mange år. Samtidig får du den silkebløde fornemmelse, der giver det luksuriøse touch på dit badeværelse.

Fuldend det minimalistiske udtryk på dit badeværelse

Serien er skabt i dramatiske sorte detaljer, der vil fuldende badeværelset med en minimalistisk og stringent indretning. Giv eksempelvis dine hvide fliser et stærkt modspil med de sorte detaljer fra Black Stone-serien.

Det minimalistiske design er ikke kedeligt, i stedet er det klædeligt på ethvert moderne badeværelse. Samtidig udstråler det ro og fordybelse – og bidrager på den måde til den rolige og afslappende stemning på dit badeværelse.

chevron-down